Sport producten

Of het nu gaat om een excentriek ritueel of een ongecontroleerde weergave van emotie, de grootste passies komen vaak tot in de kleinste details tot uiting. En het is de manier waarop we onmiskenbaar uitdrukken hoeveel we van onze sport houden. Hetzelfde geldt voor de innovatieve producten die door Ottobock zijn ontwikkeld en die niet alleen door amateurs worden gebruikt bij recreatieve activiteiten en populaire sporten, maar ook door professionele atleten. Samen met Paralympische atleten hebben we sportproducten ontwikkeld met oog voor detail; hun vorm en functie zijn geperfectioneerd voor de door jou gekozen sport. Waarom? Om ervoor te zorgen dat je die extra kick van endorfines krijgt, zelfs als je klaar bent met trainen.


rennen met een prothese

Rennen met een prothese

Of je nu streeft naar een persoonlijk record of gewoon op jacht bent naar de volgende adrenalinekick - onze hardloopprothesen helpen je daar te komen.

Rolstoel teamsporten

Of het nu rond of ovaal is, groot of klein, er is geen bal waar je niet voor zou vechten. Wat uw sport ook is, een Ottobock-sportrolstoel zal een betrouwbare metgezel blijken te zijn.

Teamsporten met prothesen

Als je je best wilt doen, vertrouw dan op het beste. Onze prothesen voor teamsporten en veldsporten geven u de ondersteuning die u nodig heeft, zodat u zich kunt concentreren op uw best doen.

Skiing and snowboarding with a prosthesis

Water, wind, winter - en je bent in je element. Het leven stuurt je golven of hellingen - en je transformeert ze in grote avonturen en een nog grotere glimlach.