European Running Clinic

Aanmeldformulier

Aanmelden voor de 2e European Running Clinic is niet meer mogelijk.

Iedereen kan rennen – probeer het!

De eerste stappen op een sportprothese, met als doel om uw persoonlijk record te verbeteren of simpelweg weer te kunnen rennen met uw kinderen - iedereen heeft zo zijn eigen redenen om op een sportprothese te willen staan tijdens de Ottobock Running Clinic.

Van 15-18 oktober 2020 organiseert Ottobock de tweede European Clinic. De Running Clinic wordt gehouden in Bologna (Italië). Heb je interesse om deel te nemen aan deze Running Clinic die gelijktijdig met het EK Para Atletiek wordt gehouden? Meld jezelf dan aan via bovenstaand formulier en wellicht ben jij de deelnemer vanuit Benelux die deel mag nemen.

Ottobock startte de Running Clinics in samenwerking met Heinrich Popow, die goud won op de Paralympische Spelen in Londen 2012 en Rio 2016. Tot nu toe zijn de clinics in totaal meer dan 25 keer gehouden op locaties over de hele wereld.

Tijdens de Running Clinic werken mensen met een beenamputatie samen, variërend van beginners tot amateurlopers, als een groep om hun persoonlijke doelen te bereiken. Ze komen een weekend samen om onder deskundige begeleiding te trainen, te oefenen, hun grenzen te verleggen en een sportprothesen te testen.

Het 3S80 sportkniegewricht van Ottobock kan tijdens de Running Clinic gratis worden getest samen met de Runner- of Sprinter-hardloop blade. Instrumentmakers - die ook atleten hebben gepast op de Paralympische Spelen - passen de prothesen aan en bieden de deelnemers samen met Heinrich Popow ter plaatse ondersteuning.

Volgende Running Clinic

  • Plaats: Bologna in Italë
  • Datum: 15-18 Oktober 2020

Tijdens de Running Clinic wordt rekening gehouden met de veiligheidsmaatregelen vanwege het corona-virus.

Disclaimer

Het blijven vanwege het COVID-19 virus onzekere tijden. Ottobock doet er alles aan om de Running Clinic op een veilige manier te laten plaats vinden. Mochten er voorzorgsmaatregelen getroffen worden waardoor het evenement niet plaats kan vinden, behoudt Ottobock het recht om alles te annuleren.


Running Clinic door Heinrich Popow

“I became the person I am today because of the people who helped me in my life. That’s why I want to support other amputees and help them gain more self-confidence.”


Een impressie van de een hardloopclinic door Heinrich Popow

Heinrich Popow assisteert sporters tijdens de warming-up.

Heinrich Popow assisteert de deelnemers tijdens de warming-up.

Deelnemers spelen basketbal met Heinrich

Plezier staat voor iedereen voorop.

Heinrich Popow instrueert sporters stap voor stap bij het rennen.

Heinrich Popow instrueert de deelnemers bij het rennen, stap voor stap.


Mensen met een beenamputatie die hardlopen met een hardloopprothese

Sportief en actief in het dagelijkse leven

Met sport blijf je fysiek en mentaal in balans. De focus ligt op mensen, hun persoonlijke doelen en hun individuele omstandigheden.

Meer

Léon Schäfer rent met een sportprothese

Sport producten

Of je nu een beginner, amateur of Paralympische gouden medaillewinnaar bent - onze Sport producten zijn erop gericht je sneller, gelukkiger en wendbaarder te maken.

Meer