Overzichtspagina Human Mobility

A200

A200

Een compacte en demontabele binnen- en buitenstoel met naspanbare rug en afneembare beensteunen. Biedt maximale mobiliteit.

Lees verder

Avantgarde XXL 2

Avantgarde XXL 2

De Avantgarde XXL 2 is stabiel, gemakkelijk te bedienen en heeft een tijdloos ontwerp. De rolstoel heeft een stevig basisframe en is zeer betrouwbaar in elke situatie.

Lees verder

rolstoel Zenit R

Zenit R

De Zenit R biedt vele instelopties voor een optimale instelling en nog meer comfort. Door deze rolstoel hoef je geen compromis te sluiten voor actief gebruik.

Lees verder

Avantgarde4

Avantgarde4

Een product die aan zijn vierde generatie toe is. Als vierde generatie is de Avantgarde 4 een stuk lichter gemaakt. Het gewicht van de opties is geoptimaliseerd en de modellen zijn verder ontwikkeld zonder concessies te doen aan de bewezen functionaliteit.

Lees verder

rolstoel Zenit

Zenit

De Zenit is een vouwbare rolstoel met het uiterlijk en de rijkarakteristieken van een rolstoel met vastframe. Dankzij het gepatenteerde Easy-Go inklapsysteem kan de Zenit makkelijk worden in- en uitgeklapt.

Lees verder

Avantgarde Teen

Avantgarde Teen

Thuis, op school, of met vrienden op pad, je zoekt je eigen weg. De Avantgarde Teen 2/ 2VR is een vouwbare actiefrolstoel voor kinderen. Hij weegt slechts 10 kg, heeft prima rijeigenschappen en is met weinig kracht makkelijk te rijden.

Lees verder

zenit r clt

Zenit R CLT

Dankzij de permanent gelaste componenten vertoont de CLT-versie van de Zenit R-rolstoel voor actief gebruik verbeterde rijeigenschappen en is hij gemakkelijk te hanteren bij het laden in een voertuig.

Lees verder

rolstoel ventus

Ventus

Bij uitstek geschikt voor kinderen en rolstoelgebruikers tot 100 kilogram met een actieve levensstijl. Zeer licht vastframe met ergonomische vormgeving.

Lees verder

C1000DS

C1000DS

Degenen die waarde hechten aan iets bijzonders en simpelweg meer prestaties verwachten van hun elektrische rolstoel voor gebruik buitenshuis, zullen de functionaliteit en het comfort van de C1000 DS waarderen.

Lees verder

rolstoel juvo

Juvo

De elektrische rolstoel Juvo biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor het samenstellen van een rolstoel op maat. De Juvo is speciaal ontworpen voor meer flexibiliteit.

Lees verder

Kimba Neo

Kimba Neo

Ruime zitafmetingen en hoge belastbaarheid. De grote voetsteunen zorgen voor een betere stabiliteit voor kinderen met mentale achterstand en beperkte zithouding.

Lees verder

Lisa

Lisa

Opvouwbare buggy voor kinderen met een zwakke houding.

Lees verder

Skippi

Skippi

De Skippi elektrische rolstoel bevordert de mobiliteit en stimuleert deelname voor kinderen die zelf niet in een rolstoel kunnen rijden. Uw kind kan zijn of haar omgeving verkennen en kan vrij bewegen en spelen met andere kinderen

Lees verder

Start M6rolstoel M6 junior

Start M6

Een kind wil vrolijk zijn en kleuren om zich heen kunnen waarnemen. Ook de rolstoel moet hier ook aan voldoen. Wendbaarheid, een licht gewicht en een stoere look zijn eveneens essentieel. De Start M6 Junior beantwoordt aan elke vraag en heeft praktisch dezelfde opbouwmogelijkheden en varianten als de volwassenen Start-serie.

Lees verder