Manuele standaard rolstoelen

Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen. Daar rekent u vlot mee af met een rolstoel die een verlengstuk van uzelf is en past als een maatpak.

De manuele standaard rolstoelen van Ottobock hebben die perfecte pasvorm en geven precies de ondersteuning die nodig is. De optimale rijeigenschappen zorgen ervoor dat het dagelijks leven onbelemmerd genoten kan worden. Met de aantrekkelijke kleuren en de uitgebreide keuze uit modules en instellingen zijn deze manuele standaard rolstoelen nóg persoonlijker te maken.

Helaas is ons aanbod voor manuele standaard rolstoelen niet volledig op onze website. Informeer bij onze Customer Service voor de mogelijkheden en de dichtstbijzijnde verkooppunt: mbx@remove-this.ottobock.com.

Binnen Nederland is de firma RevaMed verantwoordelijk voor de distributie van deze rolstoelen. Voor vragen over productinformatie, prijzen, etc kunt u het beste contact opnemen met RevaMed via het nummer 088-1100111.


Vouwbare kinderrolstoel Start M6

Start M6 junior

Een kind wil vrolijk zijn en kleuren om zich heen kunnen waarnemen. Ook de rolstoel moet hier ook aan voldoen. Wendbaarheid, een licht gewicht en een stoere look zijn eveneens essentieel. De Start M6 Junior beantwoordt aan elke vraag en heeft praktisch dezelfde opbouwmogelijkheden en varianten als de volwassenen Start-serie.

Lees verder