Manuele actieve rolstoelen

Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen. Daar rekent u vlot mee af met een rolstoel die een verlengstuk van uzelf is en past als een maatpak.

De manuele actieve rolstoelen van Ottobock hebben die perfecte pasvorm en geven precies de ondersteuning die nodig is. De optimale rijeigenschappen zorgen ervoor dat het dagelijks leven onbelemmerd genoten kan worden. Met de aantrekkelijke kleuren en de uitgebreide keuze uit modules en instellingen zijn deze manuele actieve rolstoelen nóg persoonlijker te maken.

Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt neemt u contact op met onze Customer Service: mbx@remove-this.ottobock.com.

Binnen Nederland is de firma RevaMed verantwoordelijk voor de distributie van deze rolstoelen. Voor vragen over productinformatie, prijzen, etc kunt u het beste contact opnemen met RevaMed via het nummer 088-1100111.


zenit

Zenit

De Zenit is een vouwbare rolstoel met het uiterlijk en de rijkarakteristieken van een rolstoel met vastframe. Dankzij het gepatenteerde Easy-Go inklapsysteem kan de Zenit makkelijk worden in- en uitgeklapt.

Lees verder

avantgarde XXL 2

Avantgarde XXL 2

De Avantgarde XXL 2 is stabiel, gemakkelijk te bedienen en heeft een tijdloos ontwerp. De rolstoel heeft een stevig basisframe en is zeer betrouwbaar in elke situatie

Lees verder

Overzicht van de Zenit R rolstoel met hoogwaardig vastframe

Zenit R

De Zenit R biedt vele instelopties voor een optimale instelling en nog meer comfort. Door deze rolstoel hoef je geen compromis te sluiten voor actief gebruik.

Lees verder

Avantgarde4

Avantgarde4

Een product die aan zijn vierde generatie toe is. Als vierde generatie is de Avantgarde 4 een stuk lichter gemaakt. Het gewicht van de opties is geoptimaliseerd en de modellen zijn verder ontwikkeld zonder concessies te doen aan de bewezen functionaliteit.

Lees verder

zenit r clt

Zenit R CLT

Dankzij de permanent gelaste componenten vertoont de CLT-versie van de Zenit R-rolstoel voor actief gebruik verbeterde rijeigenschappen en is hij gemakkelijk te hanteren bij het laden in een voertuig.

Lees verder

Vouwbare kinderrolstoel Avantgarde Teen

Avantgarde Teen

Thuis, op school, of met vrienden op pad, je zoekt je eigen weg. De Avantgarde Teen 2/ 2VR is een vouwbare actiefrolstoel voor kinderen. Hij weegt slechts 10 kg, heeft prima rijeigenschappen en is met weinig kracht makkelijk te rijden

Lees verder

Vastframe Rolstoel Ventus

Ventus

Bij uitstek geschikt voor kinderen en rolstoelgebruikers tot 100 kilogram met een actieve levensstijl. Zeer licht vastframe met ergonomische vormgeving.

Lees verder