Elektrische rolstoelen

De keuze van een elektrische rolstoel is strikt persoonlijk en afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden.

De elektrische rolstoel is tenslotte een verlengstuk van uzelf en moet door de pasvorm, instelbaarheid en rijeigenschappen afgestemd zijn op uw specifieke wensen en aansluiten bij uw actieve manier van leven. Of u nu kiest voor compact, demontabel, snelheid of actieradius, wat deze rolstoelen in ieder geval gemeen hebben is het maximale zitcomfort. Aan u de keuze.

Neem contact op met onze Customer Service voor het dichtstbijzijnde verkooppunt via mbx@remove-this.ottobock.com

Binnen Nederland is de firma RevaMed verantwoordelijk voor de distributie van deze rolstoelen. Voor vragen over productinformatie, prijzen, etc kunt u het beste contact opnemen met RevaMed via het nummer 088-1100111.


A200

A200

Een compacte en demontabele binnen- en buitenstoel met naspanbare rug en afneembare beensteunen. Biedt maximale mobiliteit.

Lees verder

C1000 DS

C1000DS

Degenen die waarde hechten aan iets bijzonders en simpelweg meer prestaties verwachten van hun elektrische rolstoel voor gebruik buitenshuis, zullen de functionaliteit en het comfort van de C1000 DS waarderen.

Lees verder

Overzicht van de Juvo met midwielaandrijving

Juvo

De elektrische rolstoel Juvo biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor het samenstellen van een rolstoel op maat. De Juvo is speciaal ontworpen voor meer flexibiliteit.

Lees verder

De Skippi elektrische rolstoel helpt kinderen om onafhankelijk te zijn

Skippi

De Skippi elektrische rolstoel bevordert de mobiliteit en stimuleert deelname voor kinderen die zelf niet in een rolstoel kunnen rijden. Uw kind kan zijn of haar omgeving verkennen en kan vrij bewegen en spelen met andere kinderen

Lees verder