Rolstoelen & hulpmiddelen

Wanneer je leeft met een handicap wilt u weer in staat zijn om alledaagse onafhankelijkheid en een betere levenskwaliteit te bereiken. Hiervoor is vooral één ding nodig: de dagelijkse uitdagingen vanuit het perspectief van de getroffen personen te beschouwen om in nauwe samenwerking met therapeuten, getroffen individuen en familieleden te werken. Dit maakt het mogelijk om een ​​oplossing te ontwikkelen die zo goed mogelijk aan individuele eisen voldoet.

Dankzij onze jarenlange ervaring en een gestaag groeiend assortiment - van manuele en elektrische rolstoelen tot revalidatieproducten voor kinderen en speciale bedieningselementen - kunnen we gebruikers nieuwe mogelijkheden bieden waarmee ze hun leven gemakkelijker kunnen beheersen.

Maatwerkoplossingen die maximale mobiliteit, onafhankelijkheid en therapeutische ondersteuning bieden aan onze gebruikers - dat is ons doel. Op de volgende pagina's presenteren we een overzicht van ons assortiment aan geschikte hulpmiddelen voor vele verschillende behoeften van kinderen en volwassenen in het dagelijks leven.

In het Download Center stellen wij diverse documenten beschikbaar voor Belgische professionals op het gebied van Human Mobility.

Heeft u hulp nodig? Wij staan u graag te woord. Bel +31 73 518 64 88 of email ons.

Binnen Nederland is de firma RevaMed verantwoordelijk voor de distributie van deze rolstoelen. Voor vragen over productinformatie, prijzen, etc kunt u het beste contact opnemen met RevaMed via het nummer 088-1100111.