Invader Rugby

Voordelen op een rij

Individueel zonder compromissen

Een rolstoel is net zo uniek als hij kan zijn. De Invader is aangepast aan de positie waar u speelt. Elk niveau en elk level is gebouwd volgens de specificaties van de klant.

Stevig gelast

De onverwoestbare deflector gemaakt van het sterke spanningsvrije gegloeide aluminium 7020 T6 is bestand tegen alle tackles. De sportieve, puristische framevorm combineert extreme kracht met een laag gewicht, absorbeert de opkomende strijdkrachten, en zorgt zo voor een onovertroffen duurzaamheid en lange levensduur.

Bestand tegen elke aanval

De ergonomische zithoek dient als de perfecte zitpositie en geeft de rolstoelgebruiker meer stabiliteit. De gedimde handgreepringen zorgen voor duurzaamheid en voorziet de rolstoelgebruiker van een efficiëntere aandrijving.

Perfectie tot in de details

Het vriendelijke Hyper-pulslasproces zorgt voor minder spanning en vervorming is in het materiaal, waardoor scheuren vrijwel onmogelijk zijn. Tevens bevinden zich in de stuurwielen kogellagers van hoge kwaliteit, die een zeer lage rolweerstand hebben.

Technische details

Individueel maatwerk

Elk niveau en elk level is gebouwd volgens de wensen van de klant.

Aluminiumconstructie

Voor de aluminiumlegering wordt het hardste, toch lasbare, aluminium 7020 T6 gebruikt. Het materiaal is gesneden, op maat gevouwen en aan het frame gelast. De frameconstructie wordt afgewerkt in een driefasig, spanningsvrij gloeiproces.

Technische gegevens

Technische gegevens  
Minimale zithoogte achter 330 mm
Maximale zithoogte voor/achter op maat
Rughoogte vanaf 220 mm
Onderbeenlengte op maat
Breedte zitbreedte + 20 mm per graad camber
Framelengte op maat
Lengte met/zonder voetsteunen op maat
Hoogte op maat
Maximale belasting 120 kg
Transportgewicht basket 22 - 26 kg

Downloads

Productinformatie Invader Sport EN

Algemene informatie en technische gegevens


Vergelijkbare producten