Voyager Evo

Onverwoestbaar


Aluminium design-pakket

De Voyager Evo in de aluminium uitvoering

Heeft u een voorkeur voor lichte en modieuze dingen en houdt u van elegantie en design? Met het slanke aluminium ontwerp zet u de trend in kleuren.

Een puur design

Echte schoonheid kent geen tijd en plaats. Het laat zich zien voor de camera, maar net zo goed achter het bureau. Het lijkt licht, moeiteloos en elegant. Net als de nieuwe Voyager Evo in het aluminium design. Nu al een klassieker.

Keuze uit 8 geanodiseerde kleuren

Wilt u uw leven opfleuren? Kies dan uw favoriete kleur in geanodiseerd aluminium.

De ultieme lichtgewicht constructie: magnesium

Wilt u nog meer gewicht besparen? Verwen uzelf dan met connectors gemaakt van ultralicht magnesium. Alles is mogelijk. U beslist.

Titanium design-pakket

Op volle kracht elke dag

Staat u voor temperament en kracht? Voelt u de behoefte om vrij te zijn en houdt u van een goede performance? Titanium is compromisloos: Buigzaam aan de ene kant, corrosie- en temperatuurbestendig aan de andere kant, vandaar het materiaal voor een robuuste rolstoel die bestand is tegen spanningen uit het dagelijks leven.

Ongeëvenaard uiterlijk

Het open frame design voorkomt franjes en extra's. Het is volledig gefocust op de essentie. Geschroefd, niet gelast - en daarom zeer robuust, maar aanpasbaar in de details.

Hogere belastbaarheid!

Elke rolstoel is individueel gemaakt door Ottobock in de Custom Fabrication. Op maat voor u gemaakt. Perfect aangepast op uw lichaam in elk detail. De hoogste belastbaarheid: Een gebruikersgewicht tot 140 kg!

De ultieme lichtgewicht constructie: magnesium

Wilt u nog meer gewicht besparen? Verwen uzelf dan met connectors gemaakt van ultralicht magnesium. Alles is mogelijk. U beslist.

Carbon design-pakket

Nieuwe grenzen vaststellen

Grenzen overwinnen. Altijd tot het uiterste. Voortdurend streven om uw eigen persoonlijkheid uit te drukken. Herdefinieer uw grenzen met een Voyager Evo die gemaakt is van carbon.

Exclusiviteit in perfectie

Zelfs op het eerste gezicht, belichaamt de Voyager Evo perfectie in het exclusieve carbon design. U ziet onmiddellijk wat het kan doen. U wilt erin gaan zitten, u wilt ermee op weg gaan. Om de wereld te laten zien dat alleen het beste goed genoeg is voor u en dat u daar zeker van wilt zijn.

High-tech voor extremen

Carbon komt aan bod wanneer high-tech nodig is in extreme situaties. De reden hiervoor is simpel: Geen enkel ander materiaal is zo licht met zo'n hoge belastbaarheid. Waarom zou u met minder genoegen nemen met uw rolstoel?

De ultieme lichtgewicht constructie: magnesium

Wilt u nog meer gewicht besparen? Verwen uzelf dan met connectors gemaakt van ultralicht magnesium. Alles is mogelijk. U beslist.

Technische gegevens

Technische gegevens  
Zitbreedte 280–460 mm
Zitdiepte 360–520 mm
Zithoogte voor 445–530 mm
Zithoogte achter 395–495 mm
Rughoogte 200–500 mm
Onderbeenlengte 120–470 mm
Breedte 470–650 mm
Lengte 730–910 mm
Hoogte 1030 mm
Maximum gebruikersgewicht 100 kg – aluminium en carbon frame
140 kg – titanium frame
Gewicht (aluminium) Ongeveer 10,5 kg
Transportgewicht
Frame
Achterwiel

Ongeveer 6.9–9.8 kg
Vanaf 1.1 kg
Voorframe hoek 75°–90° in stappen van 1°

Downloads

Voyager Evo, productinformatie

Algemene informatie en technische gegevens

Voyager Evo, information compacte

BE FR

Framekleuren en spaakbeschermers, productinformatie

Algemene informatie

Veelgestelde vragen

  • Is de Voyager Evo een verdere ontwikkeling van de vorige Voyager?

    Nee, de Voyager Evo is gebaseerd op zijn eigen platform wat geheel nieuw ontwikkeld is. Structureel sterke punten van de eerste Voyager zoals het eenvoudige ontwerp, torsie-bestand frame en verwijdering van decoratieve elementen zitten ook in de Voyager Evo, maar het nieuwe concept is volledig afhankelijk ontwikkeld.


AccessoiresVergelijkbare producten