Handbewogen rolstoelen

Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen. Daar rekent u vlot mee af met een rolstoel die een verlengstuk van uzelf is en past als een maatpak.

De handbewogen rolstoelen van Ottobock hebben die perfecte pasvorm en geven precies de ondersteuning die nodig is. De optimale rijeigenschappen zorgen ervoor dat het dagelijks leven onbelemmerd genoten kan worden.

Met de aantrekkelijke kleuren en de uitgebreide keuze uit modules en instellingen zijn deze handbewogen rolstoelen nóg persoonlijker te maken.

U vindt hieronder slechts een selectie van het gehele assortiment. Klik hier voor de documentatie van ons gehele assortiment.

Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt neemt u contact op met onze Customer Service: cs@remove-this.ottobock.com.


Invader

Een boxframe rolstoel op maat gemaakt. Maximaal comfort en individualiteit. Beter kan niet. Voor sporters met hoge eisen.

Leverbaar vanaf januari 2015

Lees verder

Motus

De Motus is een aanpasbare rolstoel die kan worden samengesteld volgens uw unieke voorkeuren. Snel en gemakkelijk aan te passen, de wegzwenkbare voetsteunen en in hoogte verstelbare rug zorgen voor nog meer zitcomfort.

Lees verder

Ventus

Bij uitstek geschikt voor kinderen en rolstoelgebruikers tot 100 kilogram met een actieve levensstijl. Zeer licht vastframe met ergonomische vormgeving.

Lees verder