Handbewogen rolstoelen

Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen. Daar rekent u vlot mee af met een rolstoel die een verlengstuk van uzelf is en past als een maatpak.

De handbewogen rolstoelen van Ottobock hebben die perfecte pasvorm en geven precies de ondersteuning die nodig is. De optimale rijeigenschappen zorgen ervoor dat het dagelijks leven onbelemmerd genoten kan worden.

Met de aantrekkelijke kleuren en de uitgebreide keuze uit modules en instellingen zijn deze handbewogen rolstoelen nóg persoonlijker te maken.

U vindt hieronder slechts een selectie van het gehele assortiment. Klik hier voor de documentatie van ons gehele assortiment.

Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt neemt u contact op met onze Customer Service: cs@remove-this.ottobock.com.


Avantgarde CLT

Een superlichte handbewogen rolstoel van slechts 9200 gram voor ervaren en actieve rolstoelgebruikers die kiezen voor stabiel, wendbaar en een hoog rendement.

Lees verder

Avantgarde CS

Aluminium vouwrolstoel voor sportief gebruik. Met aandrijfwieladapter voor instelling van het zwaartepunt, wielstand, zithoek en cambersteun.

Lees verder

Avantgarde Style

U kunt uw Avantgarde nu nog meer exclusiviteit geven dankzij de vier moderne kleuren voor de achterwielen en voorvorken, evenals individueel instelbare opties.

Lees verder

Avantgarde CV

Ideaal voor actieve rolstoelers die zonder hulp transfers kunnen maken. Volledig afneembare voetsteunen, een verticaal voorframe en wegklapbare remhendel.

Lees verder

Invader

Een boxframe rolstoel op maat gemaakt. Maximaal comfort en individualiteit. Beter kan niet. Voor sporters met hoge eisen.

Leverbaar vanaf januari 2015

Lees verder

Motus

De Motus is een aanpasbare rolstoel die kan worden samengesteld volgens uw unieke voorkeuren. Snel en gemakkelijk aan te passen, de wegzwenkbare voetsteunen en in hoogte verstelbare rug zorgen voor nog meer zitcomfort.

Lees verder

Ventus

Bij uitstek geschikt voor kinderen en rolstoelgebruikers tot 100 kilogram met een actieve levensstijl. Zeer licht vastframe met ergonomische vormgeving.

Lees verder

Voyager Evo

Vastframe rolstoel met zoveel mogelijkheden dat het maatwerk is. Bijzonder wendbaar en gebruiksvriendelijk. Geschikt voor actief gebruik.

Lees verder