Elektrische rolstoelen

De keuze van een elektrische rolstoel is strikt persoonlijk en afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden.

De elektrische rolstoel is tenslotte een verlengstuk van uzelf en moet door de pasvorm, instelbaarheid en rijeigenschappen afgestemd zijn op uw specifieke wensen en aansluiten bij uw actieve manier van leven.

Of u nu kiest voor compact, demontabel, snelheid of actieradius, wat deze rolstoelen in ieder geval gemeen hebben is het maximale zitcomfort. Aan u de keuze.

Hieronder vindt u een selectie van de elektrische rolstoelen die Ottobock te bieden heeft. Klik hier voor de documentatie van ons gehele assortiment.

Neem contact op met onze Customer Service voor het dichtstbijzijnde verkooppunt via cs@remove-this.ottobock.com


A200

Een compacte en demontabele binnen- en buitenstoel met naspanbare rug en afneembare beensteunen. Biedt maximale mobiliteit.

Lees verder

B400

Smalle binnen- en buitenstoel, geschikt voor volwassenen en kinderen. Door de lage zithoogte gemakkelijk onder tafels te rijden. Met verstelbare beensteunen en stoeprandhulp.

Lees verder

B500 familie

Door de geringe afmetingen en wendbaarheid geschikt voor binnen en buiten. Keuze uit vier verschillende elektrische verstel- en besturingsopties.

Lees verder

B600

Technisch hoogwaardige rolstoel met veel individuele instelmogelijkheden door elektrische opties. Telescopisch frame om zwaartepunt in te stellen voor optimale stabiliteit.

Lees verder

C1000DS

Snelheidsafhankelijke besturing voor onberispelijk en stabiel rijgedrag. Ook off road een aangenaam rijgedrag.

Lees verder

C2000

Robuuste en comfortabele buitenstoel met een actieradius tot 60 km en een maximaal toegestaan lichaamsgewicht tot 260 kg.

Lees verder

Speciale besturingen

De enAble50 besturing zorgt bij elke gewenste invoer, via joystick, schakelaar, of een combinatie van beide, voor uiterst secuur rijgedrag.

Lees verder