Zitten

Juiste ondersteuning bij het zitten zorgt voor verbetering van vitale functies, bevordert ademhaling en spraak en leidt tot sociale integratie. Uw peuter zal daarnaast zijn zelfstandigheid verhogen en de voedingsopname en de mond- en tongmotoriek verbeteren. Bovendien ontstaat meer spelvariatie omdat de handen niet meer nodig zijn om te steunen. Deze kunnen nu voor het grijpen en het ervaren worden gebruikt. Ook zorgt een zithouding met een juiste ondersteuning voor stimulatie van de botgroei en meer interactie. Tenslotte zal uw peuter uitgedaagd worden zich te gaan voortbewegen.

U vindt hieronder slechts een selectie van het gehele assortiment. Klik hier voor de documentatie van ons gehele assortiment.

Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt neemt u contact op met onze Customer Service: cs@remove-this.ottobock.com


Everyday Activity Seat

De geschikte kinderstoel voor allerlei dagelijkse activiteiten. Stabiel, comfortabel en functioneel. Ook tijdens therapie een ideale ondersteuning.

Lees verder

KIT Seating System

Het eerste modulaire positioneringssysteem voor pubers en volwassenen. Ideaal als ziteenheid op een elektrische rolstoel.

Lees verder

Discovery Tmax

Rolstoel met een zitkanteling tot 50º. Speciaal voor kinderen die de buggy ontgroeid zijn en een deel van de dag moeten rusten zonder vermoeiende transfers.

Lees verder