Staan

Staan met de goede ondersteuning verbetert de doorbloeding en activeert de circulatie. Uw kind communiceert op ooghoogte met leeftijdsgenoten. Daarnaast bevordert het ademhaling en spraak en heeft het een positieve invloed op het welbevinden, aandacht en slaapritme. Ook zullen de spijsvertering en de nier- en blaasfunctie verbeteren. Tot slot wordt de rijping van het heupgewricht in de vroege ontwikkeling gestimuleerd, de huidstructuur verbeterd door het voorkomen van drukplekken die kunnen optreden bij lang zitten en wordt de botdichtheid verhoogd. Dat zorgt dan weer voor vermindering op het risico van breuken.

U vindt hieronder slechts een selectie van het gehele assortiment. Klik hier voor de documentatie van ons gehele assortiment.

Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt neemt u contact op met onze Customer Service: cs@remove-this.ottobock.com


KidWalk

Loophulp die de opwaartse en zijwaartse bewegingen van een natuurlijk looppatroon ondersteunt om kinderen met motorische problemen rechtop te helpen staan en lopen.

Lees verder

Nurmi Neo

De Nurmi Neo is onze meest populaire loophulp (wordt ook wel looptrainer genoemd). Deze loophulp is ontworpen voor dagelijks gebruik thuis, op school of onderweg. Hij is super wendbaar.

Lees verder