Buggy's

Vlug even naar de dokter, een boodschapje doen. Met de kinderbuggy’s van Ottobock zal u probleemloos uw bestemming bereiken.

De buggy’s van hoogwaardige kwaliteit zijn zonder uitzondering inklapbaar en daardoor eenvoudig in de auto mee te nemen. Bovendien hebben ze het uiterlijk van reguliere buggy’s. Door de slimme opties en instelmogelijkheden zijn ze echter bij uitstek geschikt voor jonge kinderen die extra ondersteuning nodig hebben en niet zelfstandig grote afstanden kunnen overbruggen.

U vindt hieronder slechts een selectie van het gehele assortiment. Klik hier voor de documentatie van ons gehele assortiment.

Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt neemt u contact op met onze Customer Service: cs@remove-this.ottobock.com


Eco-buggy

Bestemd voor kinderen die niet ver kunnen of willen lopen. Lichtgewicht en compact op te vouwen, maar toch zwaarder belastbaar dan gewone buggy’s.

Lees verder

Kimba Neo

Ruime zitafmetingen en hoge belastbaarheid. De grote voetsteunen zorgen voor een betere stabiliteit voor kinderen met mentale achterstand en beperkte zithouding.

Lees verder

Lisa

Het uiterlijk van een conventionele buggy, maar steviger en geschikt voor complexe zitproblematiek. Makkelijk opklapbaar. Met veel instelmogelijkheden en omkeerbare zitunit.

Lees verder