Gebruikersverhalen

Verspreid over het land organiseert Ottobock op mooie locaties in samenwerking met partners regelmatig testdagen. U kunt zich daar van tevoren voor opgeven ( cs@remove-this.ottobock.com) en dan zonder verplichting bijvoorbeeld bepalen welke handbike, handbewogen rolstoel of elektrische rolstoel het best bij u past. U kunt dan in ieder geval beslagen ten ijs en weloverwogen eventueel tot aanschaf overgaan. Vaak maken de testrijders na afloop van zo’n testdag een verslag van hun bevindingen. Hieronder vindt u enkele van die gebruikersverhalen, die regelmatig ververst worden. Lees hoe enthousiast andere consumenten over de producten van Ottobock zijn!


Margret - handbike eMano 3s
Handbike Battle 2015

Het bleef maar door mijn hoofd spoken: Kunnen wij dit jaar naar Oostenrijk? Naar het mooie Kaunertal in Tirol. Met als uitvalsbasis het hotel Weisseespitze aan de Kaunertaler Gletscherstraße in Feichten. Om nog preciezer te zijn: naar mijn vriend ‘De berg’, die mij over alles laat nadenken!

Lees verder

Miriam - handbike eMano 3s

Miriam lijdt al jaren aan Multiple Sclerose. Ze weet dat ook voor MS patiënten bewegen erg belangrijk is. Maar gewoon fietsen of handbiken is veel te zwaar. Na 2 weken met de eMano 3s handbike vertelt ze blij over haar ervaringen.

Lees verder

Hans - handbike eMano 3s

Hans is een goede bekende van Ottobock. Hij heeft een onderbeenprothese en fungeert vaak als proefpersoon bij de talrijke seminars en cursussen over beenprothesen die bij Ottobock worden gegeven. Sportief als altijd test hij de eMano 3s handbike.

Lees verder

Jurgen - handbike eMano 3S

Ik dacht dat mountainbiken er niet meer inzat.’ Tijdens het revalideren na een incomplete dwarslaesie kwam Jurgen in aanraking met de e-mano.3S van Ottobock. Hij mocht hem uitgebreid proberen, reed het duin over en maakte een rit over het zandstrand van Wijk-aan-Zee.

Lees verder

Geert - Voyager Evo

Vereerd voelde Geert zich, toen Ottobock hem benaderde met de vraag of hij de Voyager Evo wilde testen, een nieuwe lichtgewicht actiefrolstoel. Het verzoek kwam vlak voordat hij met zijn gezin op vakantie ging naar Canada.

Lees verder

Margret - handbike eMano 3s

Kracht, stevigheid en snelheid. De eMano 3s heeft het allemaal. De elektrisch ondersteunde mountainhandbike van Ottobock is de ster van de Bike Family. Twee testers van het eerste uur, Margret en Mechteld, joegen het prototype langs woeste golven.

Lees verder

Marco - ScoutCrawler

Modder, los zand, hobbels en stenen. De ScoutCrawler doorkruist met zijn rupsbanden vlot ruig terrein. Vaste Zwarte Cross-bezoeker Marco mocht dit aan den lijve ondervinden. Voor het eerst zag hij elke uithoek van het festival in de Achterhoek.

Lees verder