Advies

Ottobock biedt medische hulpmiddelen van bijzonder hoge kwaliteit. Al 90 jaar vervaardigen wij namelijk innovatieve producten waarin steeds de nieuwste technologieën zijn toegepast.

Naast het verlenen van service kan Ottobock bovendien een belangrijke rol spelen in het advies dat leidt tot de best mogelijke oplossing in uw specifieke situatie. Of het nu gaat om de meest effectieve ondersteuning bij baby’s en peuters, het kiezen van de juiste rolstoel, of hulp bij het interpreteren van de wet- en regelgeving, u bent gebaad bij maatwerk. En dat kan Ottobock u als geen ander bieden.

Specifieke vragen?
Wij staan u graag te woord. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel ons via de Customer Service +31 (0)73 518 64 88.

Binnen Nederland is de firma RevaMed verantwoordelijk voor de distributie van deze rolstoelen. Voor vragen over productinformatie, prijzen, etc kunt u het beste contact opnemen met RevaMed via het nummer 088-1100111.


Het belang van vroegtijdige behandeling

Voor kinderen met een lichamelijke beperking is het cruciaal dat zij in hun eerste levensjaren de juiste therapie en hulpmiddelen aangeboden krijgen.

Lees verder

Het kiezen van de juiste rolstoel

Een rolstoel is altijd bestemd voor één specifieke gebruiker. Daarmee is het geen standaardproduct. Een rolstoel kiezen is namelijk maatwerk.

Lees verder