Voordelen van de microprocessorgestuurde protheseknieën

Leer de verschilen

Iedereen is anders, en dat geldt ook voor de eisen die hij aan zijn prothese stelt. Wij kijken naar de individuele behoeften en eisen van onze gebruikers als basis voor het produceren van onze prothesen. Zo ontwikkelen wij protheseknieën, waarbij we innovatieve en bij sommige knieën unieke functies integreren die uw persoonlijke levensstijl ondersteunen.

Hieronder vindt u enkele speciale productfuncties waarmee u kunt zien waar u rekening mee moet houden bij de keuze van de verschillende microprocessorgestuurde protheseknieën. Ontdek concrete prothesefuncties die uw dagelijkse leven makkelijker kunnen maken.


Wel of niet in het water?

Weerbestendig? Waterbestendig? De IP-classificatie vertelt u welke buiten- en wateractiviteiten u met uw prothese kunt uitvoeren.

Meer

Intuïtief staan

Vermijdt u het om lange tijd op uw prothese te staan omdat het een uitdaging is of misschien zelfs pijn veroorzaakt? Zo ja, dan is het nu misschien tijd om een kniegewricht te testen met de functie Intuïtief Staan, die uw lichaam hierbij ontlast.

Meer

John en zijn vriend wandelen door ruw terrein

Struikelherstel

Dankzij onze innovatieve, unieke struikelherstel-functie kunt u het risico op een val tot 64 procent verminderen. Bovendien kunt u zich weer richten op uw dierbaren en uw omgeving, in plaats van op uw volgende stap.

Meer

Twee goedgehumeurde mannen met visuitrusting op weg naar de oever van het meer, de linker man wordt aan beide zijden van zijn dij geamputeerd en draagt twee prothese kniegewrichten.

Dubbele bovenbeenamputatie

Heeft u een dubbele bovenbeen amputatie ondergaan? Dan kunnen onze microprocessorgestuurde protheseknieën al snel uw dagelijkse leven verbeteren. Leer de unieke functies van onze protheseknieën kennen, waar ook gebruikers met een dubbele amputatie baat bij hebben.

Meer

Prothesedrager Réka draagt een lange broek in deze gangenvergelijking met haar twee vrienden.

Natuurlijk looppatroon

Laat u liever uw expertise zien dan uw prothese? Dan kan een microprocessorgestuurde protheseknie met OPG-technologie ook uw leven veranderen.

Meer

Een Genium gebruiker bedient de Cockpit app met haar smartphone.

Extra instellingen

Mensen die een C-Leg 4 of Genium protheseknie dragen, profiteren van de unieke optie om extra instellingen te gebruiken - MyModes - die de op maat gemaakte basisinstellingen aanvullen. U kunt de MyModes gebruiken om de functies van uw gewricht nog individueler te maken en aan te passen aan uw eigen dagelijkse routine.

Meer