Wel of niet in het water? - Ken het verschil

Weersbestendig? Waterbestendig? De IP-code vertelt u van welke buiten- en wateractiviteiten u kunt genieten met uw prothese. IP-classificatie lichten wij hier toe.

Wat is IP-classificatie?

Uw protheseknie kan soms een beetje nat worden. Het is daarom belangrijk om te weten in welke mate uw prothese beschermd is tegen blootstelling aan de elementen. De IP-classificering is essentieel om te begrijpen welke activiteiten u veilig kunt doen met uw prothese.

Wat is weersbestendig? Wat is waterbestendig? Voor microprocessorgestuurde protheseknieën, zoals de C-Leg 4, de Genium en de Genium X3, komt het allemaal neer op de IP-classificering - daarom is het belangrijk om de verschillen te kennen!

Genium X3 – IP 68

De Genium X3 biedt de hoogste mate van bescherming tegen vloeistoffen en vaste stoffen die beschikbaar is in een microprocessorgestuurde protheseknie. Met de IP 68-classificatie biedt de nieuwe Genium X3 ook bescherming tegen sterkere waterstralen.

Meer over de Genium X3

C-Leg 4 – IP 67

Deze classificatie geeft aan dat de C-Leg 4 weersbestendig is en daarom blootgesteld kan worden aan korte regenbuien.

Meer over de C-Leg 4

Genium – IP 67

De nieuwe Genium kan ook zonder zorgen worden blootgesteld aan regen of rondom het water worden gedragen.

Meer over de Genium


FAQ

Klinische studies

Klinische studies

Zie hier voor onderzoekssamenvattingen en biomechanische analyses van Ottobock's microprocessorgestuurde protheseknieën met de nadruk op de aspecten functie, mobiliteit en kwaliteit van leven. Bekijk het zelf.

meer

Downloads

IP-classificatie Informatie

IP-classificatie staat voor 'Ingress Protection'-classificatie. Het verwijst naar de afdichtende werking van de elektrische behuizing. Download informatie over de IP-classificatie van onze protheseknieën.


Wat zijn de verschillen?