3S80 Sportknie

Sportprothese voor recreatiesporters met ambitie

Sportknie en sportvoet, een perfect duo


Voordelen op een rij

Bestand tegen zware belastingen

Een sportprothese moet voldoen aan hoge eisen. Hij moet tegelijk robuust, licht en compact zijn. Het kniescharnier moet bestand zijn tegen zware belastingen, want tijdens het hardlopen worden veel grotere krachten op de prothese uitgeoefend dan tijdens een wandeling.

Optimale zwaaifase

Het 3S80 Sportkniescharnier is uitgerust met een aangepaste rotatiehydrauliek, gepatenteerd door Ottobock. Deze is speciaal ontworpen voor de zwaaifase tijdens het hardlopen..

Stretchen en opwarmen

Een goede opwarming is belangrijk voordat u begint te sporten. Voor veel atleten is stretchen dagelijkse routine om hun spieren in optimale conditie te houden of gewoon om te ontspannen. De 3S80 Sport beschikt over een ingebouwd manueel te bedienen vaststelling zodat u stabiel en veilig kunt stilstaan en stretchen.

Hoog energierendement

De 1E90 Sprinter voet is een carbon veer met een uitstekend energierendement bij het lopen. Er zijn zes verschillende veersterkten beschikbaar, afhankelijk van uw lichaamsgewicht.

Veldloop of tartanbaan

De sportprothese kan worden gebruikt op verschillende terreinen. Joggen in het park of een snelle sprint op een tartanbaan. Met twee verschillende loopzolen hoeft er niet vooraf te worden gekozen. Beide mogelijkheden liggen open.

Verschillende sportdisciplines

Joggen, sprinten, springen of Nordic walking: met de sportprothese kunt u voluit gaan voor de sport van uw keuze. Diverse atletieksporten en hardlopen zijn mogelijk.

Downloads

Productinformatie Pure Sport EN

Algemene informatie en technische gegevens

Productinformatie Sportprosthesis EN

Algemene informatie en technische gegevensVergelijkbare producten