Sportprothese ProCarve

Skiprothese ProCarve

Voordelen voor jou

Skiër die de ProCarve gebruikt.

Puur sporten

ProCarve biedt gerichte ondersteuning voor ambitieuze amateurs tijdens de wintersport. Daarnaast voldoet het aan de hoogste eisen van professionele atleten op de piste. De ProCarve is speciaal ontwikkeld voor skiën en snowboarden met veel carving.

John en zijn vriend op een ski en snowboard.

Skiën met vrienden

Stap in de binding en op de piste. Een uitgestrekt skigebied, een oneindig uitzicht en een frisse winterlucht - is er iets mooiers dan genieten van een bergpanorama en vervolgens de helling afglijden?

John geniet van de afdeling op ski's.

Geniet van het moment

Dankzij de hoogwaardige en robuuste dempingeenheden in het enkel- en kniegewricht worden bewegingen heel gericht ondersteund door de ProCarve.

Skiër die houdt van uitdaging op de skipiste.

Pauze... en door!

De buiging in het kniegewricht van de ProCarve werkt in de ingeschakelde stand tegen de weerstand van de demping. Heb je een pauze nodig? Dan kan het kniegewricht worden ontkoppeld, zodat je comfortabel kunt zitten, zowel in de stoellift als tijdens de après-ski.

Men is aan het wakeboarden met de ProCarve.

Individualiteit

De ProCarve kan worden gebruikt voor verschillende sporten, inclusief waterskiën en wakeboarden. De buigings- en strekkingsdemping kunnen individueel worden afgesteld door je instrumentmaker.