Triton Smart Ankle

Reclaim your choice.


Voordelen op een rij

Groot bewegingsbereik

Dankzij het hydraulische enkelscharnier maakt de Triton smart ankle het mogelijk om te lopen op hellingen en trappen, net als met verschillende loopsnelheden. Door het bewegingsbereik van 34 graden, past de Triton smart ankle zich aan de verschillende typen grond aan met elke stap.

Ontspanningsfunctie

De Triton Smart Ankle heeft een ontspanningsfunctie waardoor het enkelgewricht de voet automatisch vlak op de grond zet tijdens het zitten. Het maakt niet uit of je hierbij zit of op een helling staat. Dit is heel ontspannend voor de stomp en ziet er bovendien heel natuurlijk uit!

Hakhoogte instelling

Het is mogelijk om verschillende soorten schoenen of geen schoenen te dragen, zonder dat de prothese-uitlijning verandert. Dit kan eenvoudig door u worden ingesteld via de smartphone app.

Besturing via smartphone app

De Triton smart ankle is met een smartphone eenvoudig en comfortabel te bedienen, zodat een extra afstandsbediening niet nodig is. De accustatus, aanpassing van de hakhoogte en stijfheid van de voorvoet kunnen met de app worden bestuurd. Met de GalileoTM App kan de gebruiker de zogeheten vrije enkelscharnierbeweging activeren. Binnen deze functie kan de voet in iedere gewenste stand worden gezet.

Functionaliteit

De basis van de Triton smart ankle wordt gevormd door een carbonveer, die zorgt voor dynamiek en kenmerkend is voor alle leden van de Triton-familie.

Op basis van individuele trainingsgegevens en de input die de sensoren bij iedere stap genereren, berekent de microprocessor de vereiste aanpassing van de enkelhoek. De daaruit voortvloeiende aanpassingen maken het de gebruiker niet alleen makkelijker te lopen op hellingen en trappen, maar ook met verschillende snelheden. De passen worden ten aanzien van dorsale en plantaire flexie geleidelijk aangepast.

Het beweeglijke enkelscharnier zorgt voor:

  • Aanpassing aan hellingen, trappen en verschillende loopsnelheden
  • Aanpassing aan schoenen met verschillende hakhoogten
  • Ontspanningsfunctie tijdens zitten of staan op hellingen

Downloads

Triton smart ankle

Informatie voor technici