Prothesevoet SACH+

Prothesevoet SACH+

Prothesevoet SACH+

Na een amputatie wilt u zeker zijn dat uw prothesevoet u de hoogst mogelijke veiligheid biedt, zeker wanneer u op leeftijd en/of minder mobiel bent. Om die reden ontwikkelden we de SACH+. In plaats van een houten basis, zoals bij de eerdere generatie SACH-voeten, is de SACH+ gemaakt van kunststof dat verstevigd is met fiberglas. Het resultaat is een nieuw ontwerp dat bestaat uit een innovatieve kern met bewezen functioneel schuim. De SACH+ is hierdoor nog duurzamer en robuuster.

De prothesevoet SACH+ is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen, zowel met een normale voetvorm als met een smalle voetvorm. De prothesevoet heeft een glad oppervlakte en gevormde tenen. De voet heeft een natuurlijke uitstraling en is perfect voor alledaags gebruik.

Uw instrumentmaker adviseert u graag over het juiste model voor uw voetmaat en lichaamsgewicht.

Perfecte combinatie

MagnoFlex Lock

MagnoFlex Lock

De MagnoFlex Lock is speciaal ontwikkeld om het aan- en uittrekken van uw prothese makkelijker te maken. De MagnoFlex Lock wordt bevestigd aan de onderkant van de liner. Door middel van een magneet worden de liner en koker simpel, stevig en betrouwbaar aan elkaar verbonden.