Prothesevoet Triton side flex

Marije roept een taxi terwijl ze op de stoep staat met haar flexibele Triton-voetprothese.


Voordelen op een rij

Marije loopt soepel op hellingen in Amsterdam met haar Triton side flex prothesevoet..

Past zich moeiteloos aan op hellingen

Er was een tijd waarin Marije om zou lopen. Dankzij haar Triton side flex zijn steile stoepen, schuine bochten en andere hellingen in de stad geen probleem meer voor haar.

Marije en haar vriend staan in een toeristenboot foto's van zichzelf te maken met een smartphone

Veilig op een oneven ondergrond staan

Een boottochtje door Amsterdam: wat een geweldige verrassing van haar vriend Felix! Het stel maakt veel selfies en in deze zorgeloze foto's wordt duidelijk dat Marije met haar prothesevoet stabiel en zorgeloos staat, zelfs op oneven oppervlakken.

Marije navigeert vakkundig door de beperkte ruimte tussen de meubels in haar keuken met haar Triton side flex voet.

In een kleine ruimte bewegen

Een snelle beweging van het aanrecht naar de koelkast, een kleine stap opzij naar de besteklade. Dankzij haar Triton side flex kan Marije nog snel een maaltijd bereiden als ze haast heeft voor haar volgende dienst in het ziekenhuis.

Marije leunt naar de zijkant wanneer ze tegen haar vriend praat.

Ontspannen leunen en staan

Met haar vorige prothesevoet vond Marije het niet prettig om gewoon tegen een muur of een deurpost te leunen als ze met vrienden aan het kletsen was. Maar dankzij de zijwaartse flexibiliteit van haar Triton side flex kan ze ontspannen staan, ook tijdens langere gesprekken.

Marije neemt haar fiets uit de gang en neemt een paar treden op de binnenplaats met haar Triton side flex voet.

Veilig en comfortabel bewegen

Dankzij haar Triton side flex zijn dagelijkse activiteiten zoals snel haar fiets de trap afdragen of haar wekelijkse boodschappen de flat indragen geen probleem meer voor Marije.

Marije speelt met een jonge patient in haar armen in de behandelkamer..

Veilig en comfortabel met benen uit elkaar staan

Als kinderarts is Marije altijd bezig met het welzijn van haar kleine patiëntjes. Haar Triton side flex geeft haar stabiliteit waar ze op kan vertrouwen als ze de kleintjes optilt en draagt.

Nu ze de Triton-kant flex heeft, geniet Marije van wandelen in het stadspark - ondanks de hobbels of obstakels die ze tegenkomt.

Op een oneffen grond en over obstakels lopen

Omdat haar Triton side flex oneffenheden en kleine obstakels aan alle kanten compenseert, kan Marije nu al haar aandacht vestigen op haar omgeving en de mensen om haar heen als ze buiten een wandeling gaat maken.

Marije een haar vriend zitten op de rand van een fontein en bungelen met hun benen in het water.

Rondom water

Marije is blij dat ze tijd in en op het water door kan brengen als het warm is. Ze geniet van de verkoeling met haar vriend en haar Triton side flex carbonvoet. De Triton side flex is bestand tegen zoet-, zout- en chloorwater.

Downloads

Informatie voor gebruikers

Informatie voor gebruikers

FAQ

 • Is de Triton side flex prothesevoet geschikt voor mij?

  De prothesevoet met zijdelingse flexibiliteit is ontwikkeld voor ambitieuze gebruikers (mobiliteitsniveau 3–4) die in veel verschillende omgevingen bewegen, zowel binnen als buiten, en die veel waarde hechten aan een feilloze respons en een perfecte controle - ook tijdens activiteiten met veel impact. De prothesevoet is geschikt voor gebruikers van maximaal 125 kg. Dankzij de lage constructie is de Triton side flex ook geschikt voor gebruikers met beperkte vrije ruimte. Zowel mensen met een boven- als een onderbeenamputatie kunnen profiteren van de eigenschappen van deze prothesevoet.

 • Waarin onderscheidt de carbonvoet Triton side flex zich van andere prothesevoeten met zijwaartse flexibiliteit?

  De Triton side flex is een prothesevoet met een buitengewone mate van zijwaartse mobiliteit die hem anders maakt dan andere voeten. De voet past zich direct op een beheerste manier aan de huidige situatie aan. Dit leidt tot meer comfort en een veiliger gevoel.

 • Kan de weerstand van de zijdelingse flexibiliteit worden aangepast?

  Nee, onderzoek toont aan dat dezelfde weerstand ideaal voor alle gebruikers is.

 • Is de Triton side flex geschikt om mee te sporten?

  Ja, de Triton side flex is geschikt voor de meeste veldsporten, net zoals de andere producten uit de Triton-lijn. De prothesevoet is een goed alternatief voor gebruikers met beperkte inbouwhoogte. Ook voor sporten waarbij er sprongen opzij worden gemaakt (zoals tafeltennis) is de Triton side flex een uitstekende keuze.

 • Is de Triton side flex waterproof?

  De Triton side flex prothesevoet is waterproof en kan worden gebruikt in zoet-, zout- en chloorwater. Het is belangrijk dat u de voet volgens de instructies schoonmaakt nadat die in water is geweest. Zo behoudt de voet zijn functionaliteit.

 • Is de Triton side flex er in mijn maat?

  De prothesevoet is verkrijgbaar in allerlei maten van 22 tot 30 cm. Uw orthopedisch professional selecteert de juiste Triton side flex voor u aan de hand van uw schoenmaat en lichaamsgewicht.

 • Heb ik een nieuwe prothese nodig om de Triton side flex te gebruiken?

  Nee, de Triton kan zonder problemen in zowel nieuwe als bestaande modulaire prothesesystemen worden geïntegreerd, mits de inbouwhoogte voldoende is. Uw orthopedisch professional zal u advies geven en de prothesevoet voor u uitzoeken, bestellen en plaatsen.

 • Moet ik bij de Triton side flex speciale schoenen dragen?

  Nee, de Triton side flex wordt geleverd met een overtrek die gebaseerd is op de vorm van een natuurlijke voet zodat die bij de meeste soorten schoenen fijn zit. De meeste schoenmaten zijn er ook in een smalle en normale versie zodat die zo goed mogelijk bij uw natuurlijke voet past. Dankzij de aparte grote teen in de overtrek kunt u gewoon sandalen en teenslippers dragen.

 • Kan ik de Triton side flex een keer testen?

  Ja, natuurlijk kunt u de Triton side flex eerst uitproberen. Vraag dit gewoon aan uw orthopedisch professional.