Prothesevoet Trias

1C30 Trias voetprothese

Natuurlijk bewegen met de Trias

Natuurlijke vorm
De Trias is ontwikkeld op basis van de natuurlijke voetvorm van de mens. De lichtgewicht constructie bestaat uit twee veren van carbon die met elkaar verbonden zijn. Deze veren zijn niet alleen schokdempend, maar maken ook een vrijwel natuurlijke voetafwikkeling mogelijk.

Nog meer voordelen
De prothesevoet Trias ondersteunt uw bewegingspatroon, net als een natuurlijke voet. Dat houdt in dat de voet zich aanpast bij veranderende loopsnelheden en ondergronden.

Innovatief design
Het innovatieve ontwerp van de Trias draagt samen met het carbon bij tot een mooi design. Afhankelijk van de voetmaat kan de Trias gebruikt worden bij mensen met een lichaamsgewicht tot 125 kilo.Perfecte combinatie

3C60 Kenevo

Protheseknie Kenevo

De Kenevo is de allereerste protheseknie die speciaal is ontwikkeld om u te ondersteunen in typische dagelijkse bezigheden. Zo helpt de Kenevo bij het opstaan en gaan zitten en biedt de prothese een unieke struikelherstelfunctie, waardoor de kans op struikelen minimaal wordt.

De Kenevo heeft drie verschillende standen, waardoor hij volledig kan worden afgestemd op uw behoeften. Hierdoor groei de prothese met u mee. De Kenevo biedt vertrouwen en veiligheid, ook tijdens de revalidatie.