Prothesevoet Terion K2

Vertrouwen in iedere stap


Voordelen op een rij

Gebruiker die het huishouden doet

Stabiel staan en veilig lopen

Wilt u mobiel blijven en heeft u veel behoefte aan veiligheid? Dan is de Terion K2 wellicht een geschikte prothesevoet voor u. De zachte hiel van de Terion K2 is eenvoudig te bedienen. Tijdens het staan en afrollen van de voet wordt de belasting gelijkmatig verdeeld. Zo zorgt de Terion K2 voor een verhoogde veiligheid, ook op een oneven ondergrond.

Gebruiker loopt op klinkers

Lichtgewicht en comfortabel

De Terion K2 is samengesteld uit bijzonder licht materiaal. Hierdoor biedt deze prothesevoet voelbaar draagcomfort tijdens bewegingen in het dagelijks leven, zowel thuis als buiten.

Terion K2 prothesevoet zijaanzicht

Robuust en bestand tegen stof, vuil en spatwater

Natuurlijk wilt u actief blijven met uw prothesevoet. Gelukkig is de Terion K2 geschikt voor activiteiten in een stoffige en vochtige omgeving. De prothesevoet is namelijk erg robuust én bestand tegen stof, vuil en spatwater. Bovendien wordt de Terion K2 beschermd door een verwisselbare voetovertrek.

Perfecte combinatie

3C60 Kenevo

Protheseknie Kenevo

De Kenevo is de allereerste protheseknie die speciaal is ontwikkeld om u te ondersteunen in typische dagelijkse bezigheden. Zo helpt de Kenevo bij het opstaan en gaan zitten en biedt de prothese een unieke struikelherstelfunctie, waardoor de kans op struikelen minimaal wordt.

De Kenevo heeft drie verschillende standen, waardoor hij volledig kan worden afgestemd op uw behoeften. Hierdoor groei de prothese met u mee. De Kenevo biedt vertrouwen en veiligheid, ook tijdens de revalidatie.

> Meer informatie

Protheseknie 3R93

Protheseknie 3R93

De 3R93 is een moderne protheseknie die met u meegroeit en gerichte ondersteuning biedt tijdens het revalidatieproces. Direct na de amputatie is de 3R93 te gebruiken als eerste prothese die u ondersteuning biedt tijdens de eerste oefeningen.Later kan de 3R93 ook worden gebruikt als knie met remfunctie.

Downloads

Terion K2, productinformatie

Algemene informatie en technische gegevens

Technische gegevens

Technische gegevens 1C11 Terion K2
Geschikt voor MG1–MG2
Max. lichaamsgewicht 175 kg
Voetovertrek Smalle vorm voor maten 22-23 met 10 mm hakhoogte
Normale vorm voor maten 24-30 met 10 mm hakhoogte
Gewicht zonder voetovertrek* circa 325 g
Gewicht met normale voetovertrek* circa 573 g
Systeemhoogte met normale voetovertrek* 46 mm
Inbouwhoogte met normale voetovertrek* 64 mm
Aanbevolen kniecomponenten 3C60 Kenevo, 3R62 Pheon, 3R93
*Technische gegevens refereren aan maat 26 cm