Adapter Quickchange voor het wisselen van prothesevoetVoordelen op een rij

De juiste voet voor elke gelegenheid

Vanaf vandaag bent u flexibel in verschillende situaties! Winkelen, sporten of een weekendtrip naar een meer; met de Quickchange kunt u zelf gemakkelijk wisselen tussen verschillende prothesevoeten.

Actief leven en sporten

In vorm blijven, actief zijn en weer gaan sporten. Door de adapter Quickchange te combineren met bijvoorbeeld de sportprothesevoet Challenger bent u klaar om te rennen! Wissel snel en onopvallend van voet en ga direct aan de slag.

Gebruiksgemak

Een draai, een klik - wissel de voet - een draai, een klik - en ga er vandoor!

Veranderen hielhoogte door wisselen van prothesevoet

Verschillende gelegenheden, alledaags en in uw vrije tijd, vragen om verschillende hielhoogten. Dankzij de Quickchange kunt u snel wisselen tussen zakelijk schoeisel, sportschoenen, werkschoenen of wandelschoenen.

Eenvoudig broek aantrekken

De dagen waarop u uw prothesevoet met veel moeite door uw broek moest krijgen zijn voorbij. Dankzij de Quickchange kunt u zich moeiteloos aankleden en vervolgens uw voet weer verbinden. Een groot voordeel, niet alleen voor wie van shoppen houdt.

Waterproof

Douchen, zwemmen of werken in een vochtige omgeving: uw Quickchange is een perfecte aanvulling op bestaande fittings, zoals de Genium X3. Dit komt doordat de adapter waterproof en roestbestendig is.


Gerelateerde producten


De oplossingen op deze website tonen slechts een deel van het assortiment van Ottobock. Welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie hangt af van verschillende factoren, zoals uw algehele gezondheid en conditie.

Laat u zich altijd door een medisch expert adviseren over de behandelmogelijkheden voor uw situatie.