Prothesevoeten

Afhankelijk van uw activiteitsniveau zijn bepaalde prothesevoeten meer of minder geschikt.
Een aantal zeer recente ontwikkelingen zijn de voeten uit het Triangulaire platvorm. Deze voeten zijn ontworpen naar voorbeeld van de natuurlijke voet. Zij zijn driehoekig en zijn in staat om sterke schokken op te vangen en vertonen een uitstekende voetafwikkeling. In een volgende fase van de loopbeweging wordt de eerder opgeslagen energie teruggegeven op het moment dat de voet loskomt van de grond. De voeten zijn gemaakt van carbon, een superlicht en sterk composietmateriaal.

Nog meer mogelijkheden
Verder heeft Ottobock klassieke voeten en sportvoeten. Ook siliconen deelvoetprothesen behoren tot de mogelijkheden.


Meridium

De Meridium prothesevoet van Ottobock is een doorbraak in de technologie, die met succes flexibiliteit en veiligheid in één enkel product combineert.

Lees verder

Triton Smart Ankle

De Triton Smart Ankle is ontwikkeld voor gebruikers die veel waarde hechten aan een prothesevoet, die kan worden aangepast aan verschillende situaties en flexibel instelbaar is.

Lees verder

Triton prothesevoeten

De prothesevoeten uit de Triton-productenfamilie zijn geschikt voor actieve gebruikers. Door de dynamische eigenschappen vormen zij de perfecte ondersteuning van uw mobiliteit – voor dagelijks gebruik en recreatiesport.

Lees verder

1C30 Trias voetprothese

Een lichte constructie van carbon, ondersteuning van je bewegingspatroon en een uitstekende energieteruggave; dat is de prothesevoet Trias.

Lees verder