Prothese-overtrek Functional CosmesisVoordelen op een rij

Wees onopvallend in het dagelijks leven

Vindt u het prettig als anderen niet onmiddellijk zien dat u een prothese draagt? De prothese-overtrek Functional Cosmesis kan u helpen. De Functional Cosmesis wordt aangemeten door uw instrumentmaker en geeft uw been een natuurlijke vorm.

Doe wat u wilt

Knielen, schoenen wisselen, trappen beklimmen - dit zijn slechts enkele activiteiten waarbij u zich in de toekomst kunt richten op de belangrijke zaken. De Functional Cosmesis is perfect in balans met de functies van uw prothese.

De baas over uw werkende leven

In uw werkende leven hoort de nadruk te liggen op uw vakgebied en contact met collega's en zakenpartners. Wanneer u een functionele en onopvallende prothese draagt - dankzij het prothese-overtrek Functional Cosmesis - zijn het uw persoonlijkheid en professionele expertise die tellen, in plaats van uw prothese.

Voordeel van prettige hygiëne

Net als kleding moet ook de functionele kous van de Functional Cosmesis af en toe gewassen worden. De kous is verwijderbaar en kan worden gewassen in de wasmachine. Bovendien beschermt de kous tot op zekere mate tegen opspattend water en vuil.

Downloads

Brochures voor gebruikers

Veelgestelde vragen


Bijbehorende producten