Carbon Protector op maat voor uw Genium

Uw voordelen in één oogopslag

Betrouwbare bescherming voor uw Genium

Door het actief gebruik van een Genium wordt het geavanceerd kniescharnier blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Dit vraagt om bescherming tegen krassen en stoten.
Daarom ontwikkelde Ottobock de Carbon Protector. Deze heeft - buiten het bieden van bescherming -nog vele voordelen. De Protector is gemakkelijk aan te brengen en af te nemen en eenvoudig schoon te maken.

Onopvallend door vormgeving
De op maat gemaakte Carbon Protector is ook geschikt voor gelegenheden waar u als prothesedrager liever niet opvalt. De protector zorgt voor kuitvulling aan de prothesekant zodat de prothese onder een lange broek niet zichtbaar is.

Kniepelot

Een pelot in de patellaomgeving maakt knielen veilig en comfortabel.

Gemakkelijke sluiting

Door een gemakkelijke te gebruiken sluiting kan de Protector snel worden aangebracht en afgenomen.

Volumecompensatie

De lengte en de kuitomtrek van de Protector worden individueel aangepast, zodat het volume onder kleding overeenkomt met dat van het gezonde been.

Opladen van de batterij met de Protector om

Via een opening aan de achterkant van de Protector kan de Genium worden opgeladen, dus zonder de Protector te hoeven verwijderen. Haal hiervoor gewoon de oplader door de opening..


Voordelen op een rij

Betrouwbare bescherming

Door zijn lichte ontwerp en tegelijkertijd zeer sterke carbon, beschermt de Protector uw Genium optimaal tegen krassen en stoten.

Eenvoudig in gebruik

De Carbon Protector kan ieder moment aan- en uitgedaan worden. Dit maakt schoonmaken ook eenvoudiger.

Sportief ontwerp

Ook onder kortere kledij ziet de Carbon Protector er mooi uit, dankzij het moderne en sportieve ontwerp. De dynamische vorm en carbonlaag geven de Protector zijn 'finishing touch'.

Downloads

Productinformatie Custom Carbon Protector EN

Algemene informatie