Protheseknieën

Een belangrijk deel van een bovenbeenprothese is de protheseknie. Ottobock ontwikkelt hoogtechnologische kniesystemen die ervoor zorgen dat uw bewegingen natuurlijk verlopen.

De zogenaamde microprocessorgestuurde prothesen bevatten allerlei sensoren die de beweging van de knie en van de gebruiker detecteren, opslaan en omzetten in een gepaste reactie. Als u snel wilt wandelen, zal het onderbeen sneller naar voren worden bewogen of als u struikelt zal de prothese iets langer gestrekt blijven om u de tijd te geven uzelf te herstellen. Ook is het mogelijk om trappen af te lopen, hellingen te nemen en – in geval van de Genium – zelfs de trap op te lopen.
Vraag gerust naar de mogelijkheden. Uw instrumentmaker of de medewerkers van Ottobock helpen u graag verder.


Kenevo

Bij de protheseknie Kenevo ligt de focus op veiligheid. De Kenevo ondersteunt in typische dagelijkse bezigheden. Dankzij drie standen past de prothese altijd bij jouw situatie. Ook zeer geschikt voor de revalidatie.

Lees verder

Protheseknie Genium X3

Genium X3 – een uniek samenspel tussen technologie, functionaliteit en intuïtief gebruik.

Lees verder

Protheseknie Genium

Wat gebruikers zich het liefste wensen: zo min mogelijk aan hun prothese denken. Natuurlijk en intuïtief bewegen. Zich helemaal kunnen concentreren op de dingen waar ze goed in zijn. En dat is nu precies waarom we de Genium hebben ontwikkeld.

Lees verder

Protheseknie C-Leg 4

Geen enkele andere protheseknie wordt wereldwijd door zoveel mensen gedragen als de C-Leg. De C-Leg zette in 1997 een nieuwe standaard en studies blijven de betrouwbaarheid van deze protheseknie bewijzen. De allernieuwste kenmerken maken de huidige versie de beste C-Leg ooit.

Lees verder

Aqualine - waterbestendige beenprothese

Het Aqualine prothesesysteem is ontwikkeld voor gebruik in natte omgeving. De voet heeft een slipbestendige zool en de knie zorgt voor veiligheid tijdens het lopen en staan.

Lees verder

3R60 EBS kniescharnier

Het 3R60 EBS kniescharnier is meerasssig en hydraulisch. Het verloop van de beweging is gebaseerd op de natuurlijke knie en ondersteunt een gecontroleerde kniebuiging onder belasting.

Lees verder

Carbon Protector op maat voor uw Genium

Een bescherming tegen krassen en stoten van een Genium kniescharnier is geen overbodige luxe. De op maat gemaakte Carbon Protector kenmerkt zich door zijn licht gewicht, stevig carbon, sportief ontwerp en verschillende volumes voor ieders wensen.

Lees verder