Liner Skeo 3D

6Y77 Skeo 3D liner

Een anatomische liner voor een hoog draagcomfort

Silicone is robuust, zeer huidvriendelijk, duurzaam en makkelijk schoon te maken. Dit maakt het tot een perfect materiaal voor een beschermende liner met veel draagcomfort.

De Skeo-serie biedt naast comfort ook de best mogelijke grip van de stomp op de prothesekoker. Dankzij de innovatieve vorm blijft de liner zeer goed op zijn plaats. Daarnaast kan de liner eenvoudig aan- en uitgetrokken worden.

Skeo 3D voor onderbeen
Speciaal voor onderbeengeamputeerden werd de Skeo 3D-liner voor het onderbeen ontwikkeld. Gebaseerd op de natuurlijke vorm van het onderbeen verzacht de liner de gevoelige plaatsen op de stomp met ingebouwde kussentjes om de druk te verdelen. De liner is voorgebogen, waarbij de wanddikte in de knieholte dunner is. Hierdoor kan de knie makkelijker buigen.

Skeo 3D voor bovenbeen
Mensen met een bovenbeenamputatie hebben vaak een stomp met zachte weefsels. De Skeo 3D is hier volledig op afgestemd. De liner beschermt de gevoelige zones van de stomp, terwijl wordt voorkomen dat de weke delen naar boven wordt gedrukt. De anatomische vorm voorkomt ongewenst afrollen.