SiOCX koker voor bovenbeenprothesen

SiOCX-koker voor prothesen

Soepele siliconen prothesekoker


Voordelen op een rij

Bewegingsvrijheid met SiOCX

Maximale bewegingsvrijheid

De soepele en elastische kokerrand van silicone gaat perfect met uw bewegingen mee. U geniet van maximale bewegingsvrijheid die nog wordt verbeterd door het ergonomische ontwerp van de buitenkoker.

Uitzonderlijk comfort

Betere waarneming van de omgeving

Met de open koker heeft u beter contact via de stomp. U voelt door de koker heen bijvoorbeeld waarop u zit of waar u tegenaan leunt, zoals de rand van de bank. Daardoor zult u een zekerder gevoel hebben bij het gaan zitten, zoals op smalle zittingen. U kunt bijvoorbeeld ook voorwerpen voelen door uw broekzak heen. Allemaal heel gewone dingen, maar daarom juist zo bijzonder.

Soepel met SiOCX

Betrouwbare aansluiting

De binnenkoker van medische silicone sluit optimaal en betrouwbaar aan op de amputatiestomp. De koker is met verschillende schroeven stevig aan de koolstof buitenkoker bevestigd. Daardoor kan de prothese goed en zeker worden gecontroleerd en worden krachten optimaal overgebracht.

SiOCX TF Pro-open koker

Comfortabel zitten

De buitenkoker van de SiOCX TF heeft achteraan soepele, uit Dyneema vervaardigde gedeeltes waardoor u comfortabel kunt zitten. Deze delen voorkomen ook dat de koker verdraait terwijl u gaat zitten. Zo komt er geen ongewenste lucht in de koker waardoor de grip zou kunnen verminderen. Dat geldt ook voor de SiOCX TF Pro-open koker die zich dankzij grote soepele gedeelten zelfs nog beter aanpast aan uw zithouding.