Liner Dynamic Vacuum System

Voor een directe verbinding

Het Dynamic Vacuum System zorgt voor een zogenaamd actief vacuüm in de koker. Het vacuüm past zich automatisch aan je loopsnelheid aan. Hierdoor zit de prothese altijd zeer nauwsluitend. De bijbehorende liner kan erg eenvoudig worden verbonden met het systeem dankzij een magnetische koppeling.

De zachte liner zorgt bovendien voor de huid: de gelformule laat medicinale witte olie los in kleine hoeveelheden, zonder een olielaagje achter te laten op de huid. Dankzij de vorm beschermt de liner gevoelige delen van de stomp en zorgt het voor beweeglijkheid waar dit nodig is, bijvoorbeeld in de knieholte. Het textiel is glad voor het eenvoudig aan- en uittrekken van de liner. De liner is bovendien erg robuust.

Perfecte combinatie

Dynamic Vacuum System

Het Dynamic Vacuum System is nauwelijks zichtbaar tussen de stomp en de koker. Ondanks de kleine afmetingen heeft het systeem een enorm effect op de pasvorm van de prothese. Het Dynamic Vacuum System zorgt namelijk voor een actief vacuüm in de koker, waardoor de prothese altijd veilig op zijn plaats blijft.