Liners in de Caleo-serie

De verzorgende medische witte olie bevordert de zorg voor een stomp met droge en gevoelige huid

Er bestaat niet één universele liner die voor iedereen geschikt is, omdat de eigenschappen van de stomp aanzienlijk verschillen van gebruiker tot gebruiker. Daarom leveren wij liners van verschillende materialen en met verschillende eigenschappen voor uw fitting op maat.

De liners in de Caleo-serie bevatten verzorgende medische witte olie die voldoet aan de hoogste normen wat betreft zuiverheid en compatibiliteit. Door de voedende werking van de witte olie zijn de Caleo-liners ook geschikt voor gebruikers met een gevoelige of droge huid van de stomp. De uitstekende pasvorm van de liners kom doordat het materiaal tijdens het passen door de instrumentmaker kan worden verwarmd en zich daardoor bijzonder goed kan aanpassen aan de vorm van de stomp. Caleo-liners zijn elastisch, zacht en prettig om te dragen.6Y95 Caleo 3D – voor actieve en sportieve gebruikers

Actieve en sportieve gebruikers zijn gebaat bij dit model door het stevige, hoogwaardige materiaal en een uitstekende duurzaamheid. De speciale knieflexiezone maakt het eenvoudiger om de knie te buigen en verlaagt de druk op de knieschijf. Het 3D-ontwerp biedt extra bescherming en gerichte ondersteuning: het beschermt de botstructuren dankzij de versterkte voorzijde (6 mm) en biedt tegelijkertijd aan de achterzijde voldoende flexibiliteit (wanddikte 3 mm). De 3D-kap die onder in de liner is verwerkt, is zacht en past zich aan op de omtrek van de stomp.

De liner is in twee versies leverbaar: met aansluiting voor gebruikers met een lagere mobiliteitsgraad, en zonder aansluiting voor gebruikers met een verhoogde tot hoge mobiliteitsgraad.

6Y93 Caleo 3D – voor gebruikers met een lagere en hogere mobiliteitsgraad

Het speciale 3D-ontwerp van de 6Y93 Caleo beschermt de botstructuren dankzij het versterkte materiaal (6 mm) aan de voorzijde. Tegelijkertijd behoudt het de flexibiliteit in de knie door het gebruik van dunner materiaal (3 mm) aan de achterzijde. De gladde, stevige textiel is uiterst duurzaam en eenvoudig aan te trekken.

De liner is in twee versies leverbaar: met verbinding voor gebruikers met een lagere mobiliteitsgraad, en zonder verbinding voor gebruikers met een verhoogde mobiliteitsgraad.

6Y92 Caleo zonder verbinding – voor gebruikers met een matige mobiliteitsgraad

De 6Y92 Caleo is geschikt voor gebruikers met een gematigde mobiliteitsgraad en is voorzien van glad, stevig textielmateriaal dat niet alleen duurzaamheid waarborgt maar ook het aantrekken van de liner gemakkelijker maakt.

6Y90 Caleo met verbinding – voor gebruikers met lage mobiliteitsgraad

De 6Y90 Caleo is geschikt voor gebruikers met een lage mobiliteitsgraad. Hij is gemaakt van glad, stevig textielmateriaal dat niet alleen zeer duurzaam is maar ook eenvoudig is om aan te trekken. Bovendien voorkomt een geïntegreerde matrix onder aan de liner een onaangenaam trekkend gevoel aan de stomp tijdens het lopen.


Downloads

FAQ


Accesoires