Dynamic Vacuum System

Georg stands between two Harleys, entirely relaxed as he laughs and poses for the camera.

Ingenieus eenvoudig


Voordelen op een rij

Makkelijk in gebruik

Uw instrumentmaker kan het Dynamic Vacuum System makkelijk integreren in uw koker. Alles wat u moet doen is het aantrekken van de Dynamic Vacuum liner, in de koker stappen, de afsluitende sleeve oprollen en starten met lopen.

Actief vacuüm

Dankzij het permanente vacuüm wordt uw prothese altijd op de juiste plaats gehouden tijdens het lopen. Dit verbetert de stabiliteit. U ervaart ook een beter contact met de grond.

Dynamisch

Het vacuüm past zich dynamisch aan de loopsnelheid aan. Wanneer u sneller loopt, neemt het vacuüm toe. Dit maakt het Dynamic Vacuum System toepasbaar in veel alledaagse situaties - bijvoorbeeld wanneer u haast heeft om de bus te halen.

Kleine afmetingen

Dankzij het lage gewicht (210 gram) en de beperkte hoogte (37 millimeter) kan uw instrumentmaker het Dynamic Vacuum System eenvoudiug integreren in uw prothesesysteem.

Mogelijkheden

Zodra u in de koker stapt wordt een magnetische verbinding tot stand gebracht tussen de liner en het Dynamic Vacuum System, dat is geïntegreerd in de koker. Lopen zorgt voor een drukverschil en daarmee voor een luchtstroom vanuit de koker naar het Dynamic Vacuum System. De lucht wordt naar buiten gedrukt wanneer u uw voet neerzet. Na een paar stappen creëert u een permanent vacuüm, dat past bij uw loopsnelheid. Uw prothese sluit zeer nauwkeurig aan.

Perfecte combinatie

Liner Dynamic Vacuum System

Deze liner kan erg eenvoudig worden verbonden met het Dynamic Vacuum System dankzij een magnetische koppeling. Dankzij de vorm beschermt de liner gevoelige delen van de stomp en zorgt het voor beweeglijkheid waar dit nodig is, bijvoorbeeld in de knieholte. De liner is robuust en kan eenvoudig worden aan- en uitgetrokken.