Kokertechnologie

Het belangrijkste deel van de prothese is de koker. Als deze goed zit dan kan de gebruiker de prothese goed 'aansturen' en hoeft hij niet bang te zijn dat hij de grip op de prothese verliest.

Liners
Ottobock heeft een uitgebreid programma uitstekende liners in zijn portfolio. De laatste reeks siliconen liners uit de Skeo familie zijn anatomisch gevormd, anti-allergisch en gemakkelijk in onderhoud.

Vacüumsystemen
Vacuümsystemen zoals Harmony hebben al vele jaren hun nut bewezen en zijn uitgebreid wetenschappelijk onderzocht.


Skeo 3D liner

De anatomisch gevormde Skeo 3D 6Y77 en 6Y87 siliconen liners voor boven- en onderbeenamputaties zorgen voor een groot comfort in de prothesekoker.

Lees verder

Harmonysysteem

Dankzij de actieve volumebeheersing van het Harmony-systeem is de veilige grip van de amputatiestomp op de prothese gegarandeerd.

Lees verder

Harmony E2 vacuümsysteem

De elektronische Harmony E2 pomp zorgt voor een sterke hechting van de prothese aan de stomp en stabiliseert het stompvolume.

Lees verder

Harmony P3 vacuümsysteem

Het vacuümsysteem van de Harmony P3 pomp zorgt voor een goed fixatie van de amputatiestomp in de prothesekoker.

Lees verder

AeroLink vacuümsysteem

Met het innovatieve Aerolink Systeem hebben transtibiaal (onderbeen) geamputeerden een vacuümsysteem tot hun beschikking dat geen afsluitmouw nodig heeft, dat anders de beweging in de kniezone hindert.

Lees verder

SiOCX koker voor bovenbeen prothesen

Ervaar een heel nieuw gevoel van comfort in de amputatiestomp en grotere prothesebeheersing met het SiOCX TF-kokersysteem. Geniet van maximaal comfort, uitstekende hygiëne en topfunctionaliteit.

Lees verder