Een onderbeenprothese op leeftijd

Speciaal ontwikkeld voor gebruikers op leeftijd

Prothesevoet Terion K2

De prothesevoet Terion K2 zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens lopen en staan in het dagelijks leven, zowel thuis als daarbuiten. Bovendien is de voet bijzonder licht, robuust en comfortabel om te dragen.

Lees meer

Prothesevoet SACH+

Na een amputatie wilt u zeker zijn dat uw prothesevoet u de hoogst mogelijke veiligheid biedt, zeker wanneer u op leeftijd en minder mobiel bent. Om die reden ontwikkelden we de SACH+. Deze prothesevoet is bovendien zeer robuust en duurzaam.

Lees meer

Prothesevoet Trias

De Trias is ontwikkeld op basis van de natuurlijke voetvorm van de mens. Hiermee ondersteunt de prothesevoet uw bewegingspatroon, net als een natuurlijke voet. Dat houdt in dat de voet zich aanpast bij veranderende loopsnelheden en ondergronden.

Lees meer

Dynamic Vacuum System

Het Dynamic Vacuum System is nauwelijks zichtbaar tussen de stomp en de koker. Ondanks de kleine afmetingen heeft het systeem een enorm effect op de pasvorm van de prothese. En op hoe de prothese voor u aanvoelt!

Lees meer

Liner Dynamic Vacuum System

Deze liner kan heel eenvoudig worden bevestigd aan het Dynamic Vacuum System dankzij een magnetische koppeling. De zachte liner beschermt bovendien de huid en de stomp.

Lees meer

MagnoFlex Lock

Wij willen het leven met een prothese zo eenvoudig mogelijk maken. Om die reden ontwikkelden we de MagnoFlex Lock. Dit systeem werd speciaal ontwikkeld om het aan- en uittrekken van uw prothese makkelijker te maken.

Lees meer