Een bovenbeenprothese op leeftijd

Speciaal ontwikkeld voor gebruikers op leeftijd

Protheseknie Kenevo

Als u voor het eerst op een prothese loopt is het belangrijk dat uw vertrouwen stap voor stap weer wordt opgebouwd. Pas wanneer uw vertrouwen groeit wordt u meer onafhankelijk en gaat u weer meer ondernemen.

De protheseknie Kenevo is speciaal ontwikkeld om u te ondersteunen in uw dagelijkse bezigheden, zoals opstaan en gaan zitten. Bovendien biedt de Kenevo een unieke struikelherstelfunctie, waardoor de kans op struikelen wordt geminimaliseerd.

Lees meer

Protheseknie Prosedo

De protheseknie Prosedo met zitondersteuning is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die veel behoefte hebben aan veiligheid en ondersteuning. De Prosedo maakt het makkelijker om te gaan zitten op een rolstoel, bed of stoel. Door extra balans te bieden heeft u bovendien minder druk op uw gezonde zijde.

Lees meer

Protheseknie 3R93

De 3R93 is een moderne protheseknie die met u meegroeit en gerichte ondersteuning biedt tijdens en na het revalidatieproces.

Direct na de amputatie is de 3R93 te gebruiken als eerste prothese die u ondersteuning biedt tijdens de eerste loop- en sta-oefeningen. Later kan de 3R93 ook worden gebruikt als knie met remfunctie.

Lees meer

Prothesevoet Terion K2

De prothesevoet Terion K2 zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens lopen en staan in het dagelijks leven, zowel thuis als daarbuiten. Bovendien is de voet bijzonder licht, robuust en comfortabel om te dragen.

Lees meer