Siliconen overtrekken voor armprothesen

Functioneel en mooi


Voordelen op een rij

Grijpen en vasthouden

Grijpen en vasthouden

Siliconen armprothesen hebben belangrijke functies. Ze breiden de passieve grijpmogelijkheden uit door de materiaalweerstand van de silicone. Armprothesen dienen ook als tegengewicht voor de gezonde arm bij het grijpen en vasthouden van voorwerpen. Ze vervolledigen het lichaamsbeeld en zorgen voor balans in het lichaam en kunnen bijdragen om rugklachten te voorkomen.

Kleurenpalet voor silicone overtrekken

Opvallend onopvallend

Op maat gemaakte silicone overtrekken zijn niet alleen functioneel, ze hebben ook een uniek en natuurlijk uiterlijk. De prothese is bedrieglijk echt qua vorm en kleur, zodat het andere mensen eerst niet opvalt.

Een silicone overtrek voor armprothesen wordt op maat vervaardigd

Speciaal voor u vervaardigd

Elke overtrek is uniek en wordt op maat vervaardigd volgens uw persoonlijke voorkeur.

Gemakkelijk onderhoud

U kunt blijvende vlekken op uw prothese voorkomen door de buitenkant dagelijks te reinigen. Water en een ph-neutrale zeep volstaan.

Onderhoudsinstructies

Hoogwaardige siliconen
De gebruikte hoogwaardige siliconen worden voor alle aspecten van de prothese gebruikt: voor vormgeving, comfort en functie. Het materiaal is temperatuur- en UV-bestendig. Siliconen prothesen zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Na het dragen moeten ze dagelijks worden gewassen met water en een pH-neutrale zeep. Wanneer de prothese regelmatig wordt gereinigd blijft de prothese heel lang netjes.

Regelmatig uitkoken
Bij zeer ernstige vervuiling en ook uit hygiënisch oogpunt adviseren wij de siliconen prothesen maandelijks een uur uit te koken met gewoon water. Wanneer u last heeft van ‘hard water’ voegt u een klein beetje azijn (een eetlepel) aan het water toe.