SkinNatural prothesehandschoenen

Ruime keuze


Voordelen op een rij

Stevig en gemakkelijk te onderhouden

Uw handprothese komt in de loop van de dag met een heleboel dingen in contact. PVC is sterk en duurzaam en scheurt niet gemakkelijk. Een speciale afwerking maakt dit materiaal bovendien nog extra vuilafstotend. U kunt uw handschoen elke dag gemakkelijk schoonmaken met een speciaal reinigingsmiddel.

Natuurlijk en onopvallend

U wil graag dat uw prothesehandschoen het uiterlijk van uw hand zo goed mogelijk benadert. Gekleurde vezels in het materiaal bootsen de natuurlijke aderstructuur van de menselijke hand na, terwijl de veellagige structuur een diepte-effect creëert dat de handschoen een driedimensionaal aspect geeft. Vingernagels, aders, knokkels en rimpeltjes worden met de hand gekleurd voor een natuurlijk resultaat.

Voor het voetlicht brengen

Voor alle gebruikers van een Michelangelo-hand die vol zelfvertrouwen de aandacht willen vestigen op hun moderne prothese is er een doorschijnende handschoen leverbaar. Daardoor wordt het fascinerende ontwerp van de Michelangelo-hand zichtbaar. Ook de volledig in zwart uitgevoerde versie is een echte blikvanger.

Ruime keuze aan kleuren

Afhankelijk van uw prothese kunt u kiezen uit zeven kleuren handschoenen. Uw orthopedisch technicus zal u uitvoerig adviseren aan de hand van een kleurenpalet zodat u de tint kunt kiezen die het beste past bij uw huid.

De juiste handschoen

SkinNatural-prothesehandschoenen: deze zien er natuurlijk uit. Tegelijkertijd beschermen de handschoenen de prothese tegen stof, vuil en vocht. SkinNatural-prothesehandschoenen zijn verkrijgbaar voor diverse handprothesemodellen. Ze zijn verkrijgbaar in 7 verschillende tinten.

MyoSkin Natural: deze serie prothesehandschoenen is speciaal ontwikkeld voor myo-elektrische prothesen.

MovoSkin Natural: is de ideale handschoen voor lichaamsbekrachtigde armprothesen

PhysoSkin Natural: is bedoeld voor passieve arm- of handprothesen

Michelangelo-handschoenen

AxonSkin: voor dragers van een Michelangelo-hand zijn speciale AxonSkin-prothesehandschoenen verkrijgbaar.

Deze handschoen met een bijzonder natuurlijk uiterlijk heeft met de hand getekende details zoals aders, knokkels en vingernagels die de vorm en de kleuren een natuurlijke hand nabootsen. Bedrieglijk echt! Het pvc-materiaal met een meerlagige structuur is zeer sterk en, dankzij een speciale oppervlaktebehandeling, ook vuilafstotend. AxonSkin Natural-handschoenen zijn verkrijgbaar in 7 verschillende tinten.

AxonSkin Visual: de doorschijnende handschoen laat het fascinerende ontwerp van de Michelangelo-hand zien. Afgebakende gebieden op de vingertoppen en in de handpalm geven u een steviger greep.

AxonSkin Black: deze ongewone prothesehandschoen, volledig in het zwart, is een echte blikvanger. Afgebakende gebieden op de vingertoppen en in de handpalm geven u een steviger greep.

Onderhoudsinstructies

De speciale buitenlaag van de Ottobock SkinNatural-handschoen maakt hem vuilafstotend en gemakkelijk te reinigen. Als dagelijks schoonmaken met water en zeep niet volstaat, kunt u een speciaal reinigingsmiddel (640F12) gebruiken. Dit moet u onmiddellijk gebruiken nadat de handschoen vuil is geworden.

Pas op met inkt en kleurstoffen
Zodra pigmenten door de pvc gedrongen zijn, kunt u de handschoen niet meer schoon krijgen. Wees daarom extra voorzichtig met balpeninkt, drukinkt (kranten, fotokopieën) en donkere, ongewassen stoffen zoals jeans.


AccessoiresBijbehorende producten

Vergelijkbare producten