Prothesehand bebionic

De meest levensechte bionische hand ter wereldVoordelen op een rij

Individuele motoren

Motoren in elke vinger helpen u om de hand op een natuurlijke en gecontroleerde manier te bewegen. Het gewicht van de motoren is over de hand verdeeld, zodat hij lichter en meer comfortabel aanvoelt.

Krachtige microprocessors

De krachtige microrprocessors in de bebionic houden voortdurend de positie van elke vinger in de gaten. Zo heeft u veel controle over de bewegingen van de hand.

Keuze uit 14 grepen

Dankzij 14 grepen en handposities voert u met de bebionic een groot aantal dagelijkse activiteiten met gemak uit.

Snelheidssturing

De snelheidssturing in de bebionic biedt u nauwkeurige controle bij taken die vragen om precisie. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een ei oppakken, een beker vasthouden of een blik samendrukken.

Vier polsopties

De bebionic biedt vier polsopties, namelijk de pols Electric Quick Disconnect, de pols Short, de pols Multi-flex en de pols Flexion.

Software bebalance

De software bebalance en de draadloze technologie bevinden zich in de hand. Deze functies maken het makkelijk om de functies volledig af te stemmen op uw voorkeuren en leefstijl.

Instelbare duimposities

De instelbare duimposities en ingebouwde sensor van de bebionic stellen u in staat om meer taken uit te voeren dan ooit tevoren.

Automatische greep

Dankzij de automatische greep vinden er geen ongevallen meer plaats, omdat de bebionic het merkt wanneer een vastgegrepen object wegglijdt. De hand past vervolgens de greep aan om het object weer vast te pakken.

Vouwbare vingers

De vouwbare vingers van de bebionic zorgen voor natuurlijke bewegingen en buigen wanneer u langs mensen strijkt of tegen voorwerpen botst.

Duurzame constructie

De duurzame constructie en innovatieve materialen maken de bebionic sterk genoeg om tot 45 kg te dragen. Hierdoor kunt u de hand zorgeloos gebruiken om zware voorwerpen te dragen en u uit uw stoel omhoog te drukken.

Innovatief palmontwerp

Het innovatieve ontwerp van de handpalm beschermt de bebionic tegen impact en schade en maakt de hand stiller dan ooit.

Zachte vingerkussens

Zachte vingerkussens en een breed duimprofiel maximaliseren het oppervlakte van de hand en versterken de grip.

Grepen

Active Index

De greep Active Index is exclusief voor de bebionic3 en maakt dit de enige prothesehand die u in staat stelt om huis- en tuingereedschap met een trekkermechanisme te bedienen, zoals sprays, haardrogers en elektrisch gereedschap.

Met de greep Active Index grijpt de hand het object en behoudt u ondertussen de controle over de wijsvinger om de ‘trekker’ te bedienen.

Houd er rekening mee dat de bebionic3 nooit mag worden gebruikt in combinatie met vuurwapens.

Column

Met de unieke greep Column kunt u hefbomen bedienen en stevig op knoppen drukken. U kunt de greep gebruiken tijdens het rijden, bijvoorbeeld om uw richtingaanwijzers te gebruiken, om liften te bedienen of om apparaten aan te zetten. Deze greep is ook erg handig bij het aankleden: het helpt u om uw prothesehand makkelijker door mouwen te laten glijden.

Finger Adduction

De greep Finger Adducation is erg geschikt om dunne objecten op te pakken en vast te houden, bijvoorbeeld bij het vasthouden van uw bestek en tandenborstel. Deze greep kan ook worden gebruikt om papieren, folders en tijdschriften op te pakken.

Finger Point

Bij de greep Finger Point is de wijsvinger gestrekt. Hiermee wordt het mogelijk om op kleine knoppen te drukken, te typen op een toetsenbord en op een deurbel te drukken.

Hook Grip

Wanneer u iets moet dragen zorgt de bebionic3 voor de perfecte oplossing. De Hook Grip is veilig en veelzijdig en helpt u bij het dragen van een handtas tot zware boodschappen.

Key Grip

De Key Grip is ideaal wanneer u dunne, platte voorwerpen wilt dragen, zoals borden, creditcards en papier. Het zorgt voor nauwkeurige controle en stelt u in staat om ingewikkelde taken te voltooien, zoals het ontgrendelen van deuren.

Mouse Grip

Of u nu op kantoor bent, op internet surft of een videospelletje speelt; de Mouse Grip is ideaal. Deze greep is volledig uniek voor de bebionic3. Dit is dan ook de enige hand die is ontworpen om een computermuis te bedienen.

Open Palm

De greep Open Palm helpt u bij het veilig dragen van schalen en borden in de palm van de bebionic3.

Pinch Grip

Met de Pinch Grip komen de duim en wijsvinger samen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een breed scala aan kleine objecten op te pakken, zoals autosleutels, munten en pennen.

Power Grip

Of u nu een hand schudt, een bal werpt, tuingereedschap bedient of een stuk fruit eet; de flexibele Power Grip van de bebionic3 zorgt voor precies de juiste hoeveelheid grip in elke situatie.

Precision Closed Grip

De Precision Closed Grip biedt een snelle en betrouwbare manier om kleine en onhandige voorwerpen op te pakken en te verplaatsen. Met deze greep drukt de wijsvinger tegen de duim terwijl de rest van de vingers gesloten zijn tegen de handpalm.

Precision Open Grip

De Precision Open Grip biedt een andere handige manier om kleine voorwerpen snel en nauwkeurig op te pakken. Met deze greep drukt de wijsvinger tegen de duim terwijl de middelvinger, ringvinger en pink open blijven.

Relaxed Hand Position

Wanneer u de hand niet actief gebruikt helpt de Relaxed Hand Position om de bebionic3 een natuurlijk en levensechte uitstraling te geven.

Tripod Grip

U kunt de Tripod Grip gebruiken om uiteenlopende objecten op te pakken en vast te houden, zoals autosleutels, munten, deksels en pennen.