Myo-elektrische handprothesen

Voorwerpen vastgrijpen en vasthouden


Voordelen op een rij

Grijpsnelheid tot 300 mm/s

Snelle reflexen

Bij maximumsnelheid opent de handprothese drie keer sneller dan andere, vergelijkbare handprothesen. Met een evenredige snelheid van 300 mm per seconde kunt u zelfs snel reageren tijdens het grijpen.

Stabiele greep dankzij ingebouwde sensoren

Stevig houvast

De ingebouwde Autograsp-functie van de SensorHand Speed helpt u wanneer een voorwerp dat u vasthoudt begint weg te glijden. De grijpkracht wordt in een fractie van een seconde versterkt totdat het voorwerp weer veilig in uw greep is.

Breekbare voorwerpen veilig vastgrijpen

Voorwerpen vastgrijpen

U kunt verschillende voorwerpen vastgrijpen en vasthouden, ongeacht of ze licht of zwaar, klein of groot zijn of zelfs breekbaar, zoals een ei.

Man geniet van vrije tijd aan het meer

Verschillende afmetingen

De SensorHand Speed en VariPlus Speed zijn leverbaar in drie verschillende afmetingen – voor mannen en vrouwen.

Sherri gebruikt de SensorHand Speed in combinatie met de DynamicArm

Soepele toepassing

Of u nu een prothese nodig hebt vanaf uw schouder, bovenarm of onderarm: uw handprothese kan worden gecombineerd met diverse systeemonderdelen zodat de hand optimaal kan worden gebruikt.

Functionaliteit

Nieuwe functies leren

Wanneer u een myo-elektrische prothese heeft gekregen begint voor u een belangrijke fase in uw revalidatie: de prothesetraining.

Het doel is om de prothese een natuurlijk functionerend deel van uw dagelijks bestaan te maken. U leert de ideale uitgangshouding te vinden om te kunnen grijpen en dingen vast te houden in verschillende omstandigheden. U leert uw krachten te doseren zodat zware en lichte voorwerpen te grijpen en te verplaatsen, net zoals in het dagelijkse leven voorkomt. Ook zal de ergotherapeut met u oefenen om te kunnen omgaan met bestek, om u aan te kleden enz.


AccessoiresVergelijkbare producten