ErgoArm elleboogscharnier

ErgoArm elleboogprothese

Vier variaties

Hoe hoger het amputatieniveau, des te groter is de afhankelijkheid van een prothese. Logischerwijs worden er dan ook meer eisen aan een prothese gesteld. De ErgoArm®, ErgoArm® plus, ErgoArm® Hybrid en ErgoArm® Electronic plus zijn hiervoor de ideale oplossing.
Ze combineren een hoog niveau van functionaliteit met een laag gewicht en hebben een natuurlijke vormgeving.

ErgoArm®
De ErgoArm® is sterk en krachtig en licht in gewicht. Dit basismodel 12K41 heeft een mechanisch slot dat door middel van een zwaaibeweging de arm kan buigen en deze positie behouden. De ErgoArm® is geschikt voor mechanische en cosmetische prothesehanden.

ErgoArm plus®
De kabelgestuurde ErgoArm plus® 12K42 heeft een meer uitgebreide functie. Deze heeft naast het mechanische slot ook extra hulp bij het buigen. Het elleboogscharnier slaat de energie op die vrijkomt tijdens het strekken van de arm en gebruikt deze energie bij de erop volgende buiging.

ErgoArm® Hybrid
De ErgoArm® Hybrid is de ideale bovenarmprothese voor de combinatie van een elleboogscharnier met een myo-elektrische hand. De elektrische kabels die de bewegingen sturen kunnen onopvallend in de prothese worden verwerkt.

ErgoArm® Electronic plus
Het model 12K50 kan vergrendelen met behulp van verschillende elektrische signalen, deze signalen zijn afkomstig van de spieren in de bovenarm of schouder. Dit gebeurt snel en onopvallend en is zelfs mogelijk tegen weerstand.