WalkOn en WalkOn Trimable

Bij zwakke voetheffers


Voordelen op een rij

Veiliger

Het lopen wordt veiliger omdat de WalkOn de voet tijdens de zwaaifase ondersteunt en optilt. Er is minder risico dat de voorkant van de voet achter de rand van een tapijt of een oneffenheid op de grond blijft haken.

Natuurlijker lopen

Het speciale materiaal geeft de energie - die bij het neerzetten van de hiel wordt opgeslagen - weer vrij tijdens het afwikkelen van de voet. Zo kunt u veel natuurlijker lopen – of u nu langzaam of snel loopt en ongeacht hoe zwaar u de voet belast.

Natuurlijk bewegen

Met de WalkOn kunt u de hele dag bewegen. Gaat u op uw hurken zitten of loopt u een trap op, u kunt de voet op natuurlijke wijze belasten.

Lichtgewicht en discreet

De WalkOn is licht en compact uitgevoerd zodat hij discreet onder uw kleding valt. De afneembare kuitbescherming zorgt voor extra draagcomfort. Het klimaatregelende materiaal (Outlast) voorkomt warmte-opbouw en transpiratie.

Gewoon uw eigen schoen

De orthesen passen in elke stevige schoen. Het enige waar u op moet letten is dat de schoen een versterkte hiel heeft (contrefort). Om de orthese aan te doen, plaatst u de WalkOn in de schoen en schuift u vervolgens uw voet erin.

Robuust en duurzaam

De WalkOn is bijzonder robuust. De orthese is uitgebreid getest en uiterst duurzaam.

WalkOn-productgroep

Er zijn vier WalkOn-orthesen: de WalkOn, de WalkOn Trimable, de WalkOn Flex en de WalkOn Reaction. Zo kan uw arts of orthopedisch technicus het product kiezen dat het beste past bij uw persoonlijke situatie en gradatie van verlamming.

De WalkOn en de WalkOn Trimable verschillen alleen in de wijze waarop de orthopedisch technicus de orthese aan u aanpast. Hij of zij zal hierbij voor de techniek kiezen waarmee hij of zij het meest vertrouwd is.

Indicaties

  • Zwakke dorsaalflexie met lichte tot matige spasticiteit
  • Voor gebruik binnen of buiten door gebruikers die geen of slechts een lichte motorische beperking van de knie hebben, eventueel met een lichte instabiliteit van het enkelgewricht
  • Na een beroerte, bij traumatisch hersenletsel, multiple sclerose, neuromusculaire atrofie of peroneusverlamming

Downloads

Productinformatie WalkOn productlijn EN

Algemene informatie en technische gegevensVergelijkbare producten