WalkOn Reaction plus

Dorsaalflexie-orthese


Voordelen op een rij

Loop natuurlijker

De WalkOn Reaction plus bevordert een grotendeels fysiologische stap. Naargelang het moment in de loopcyclus, ondersteunt de speciale structuur (contact voorzijde) van de orthese het strekken en buigen van de knie, zelfs wanneer u zich meer inspant en u meer ondersteuning nodig hebt voor het strekken van uw knie. U zult vlotter gaan lopen.

Minder compensatiebewegingen

Compensatiebewegingen kunnen tot slijtage leiden. De WalkOn Reaction plus kan deze verminderen dankzij de hoge energieteruggave. U loopt symmetrischer omdat de orthese bij het neerzetten van de hiel energie opslaat en deze tijdens het afrollen van de voet weer vrijgeeft.

Verbeterde veiligheid

Het lopen wordt veiliger omdat de WalkOn reaction uw voet tijdens de zwaaifase ondersteunt en opheft. Er is minder risico dat de voorkant van uw voet achter de rand van een tapijt of een oneffen ondergrond blijft haken.

Gebruik normaal schoeisel

De orthese past in iedere schoen die steun biedt. Het enige waar u op moet letten is dat de schoen een versterkte hiel heeft. Om de orthese aan te doen, plaatst u de WalkOn Reaction plus in de schoen en schuift u vervolgens uw voet erin.

Lichtgewicht en discreet

De WalkOn Reaction plus is lichtgewicht en compact uitgevoerd zodat hij discreet onder uw kleding valt. De scheenbescherming zorgt voor extra draagcomfort. Deze is vervaardigd van OUTLAST® klimaatregelend materiaal, dat warmteopbouw en transpiratie voorkomt.

Stevig en duurzaam

De WalkOn Reaction plus is bijzonder stevig. De orthese is uitgebreid getest en uiterst duurzaam.

Indicaties

  • Zwakke voetheffersfunctie, met of zonder matige spasticiteit.
  • In het geval van gevorderd verlies van de spieren die gebruikt worden om de voet te laten zakken, en/of een tamelijke zwakte van de strekspieren van de knie (strekken van het kniegewricht tegen zwaartekracht hoort mogelijk te zijn)
  • Naast de functies van de WalkOn Reaction, is de WalkOn Reaction plus ook geschikt voor gebruikers die zich meer inspannen en die daardoor meer ondersteuning nodig hebben bij het strekken van de knie.