WalkOn Flex voetheffer


Voordelen op een rij

Veiliger

Het lopen wordt veiliger omdat de WalkOn Flex uw voet tijdens de zwaaifase ondersteunt en optilt. Er is minder risico dat de voorkant van uw voet achter de rand van een tapijt of een oneffenheid op de grond blijft haken.

Flexibiliteit voor u!

Bij mensen die voldoende fysieke capaciteit hebben, biedt de WalkOn Flex extra beweeglijkheid in het enkelgewricht en de knie. Zo wordt lopen op oneffen oppervlakken kinderspel. De orthese geeft daarbij toch ondersteuning tijdens het afwikkelen – precies zoals u die nodig hebt.

Natuurlijk bewegen

Met de WalkOn Flex kunt u de hele dag door bewegen. Gaat u op uw hurken zitten of loopt u een trap op, u kunt de voet op natuurlijke wijze belasten.

Lichtgewicht en discreet

De WalkOn is zeer licht en compact uitgevoerd zodat hij discreet onder uw kleding past. De afneembare kuitbescherming zorgt voor extra draagcomfort. Het klimaatregelend materiaal (Outlast) voorkomt warmte-opbouw en transpiratie.

Gewoon uw eigen schoen

De orthesen passen in elke stevige schoen. Het enige waar u op moet letten is dat de schoen een versterkte hiel (contrefort) heeft. Om de orthese aan te doen, plaatst u de WalkOn Flex in de schoen en schuift u vervolgens uw voet erin.

Robuust en duurzaam

De WalkOn Flex is bijzonder robuust. De orthese is uitgebreid getest en uiterst duurzaam.

WalkOn-productgroep

Er zijn vier WalkOn-orthesen. De WalkOn, de WalkOn trimable, de WalkOn Flex en de WalkOn Reaction. Zo kan uw arts of orthopedisch technicus het product kiezen dat het beste past bij uw persoonlijke situatie en gradatie van verlamming.

De WalkOn en de WalkOn Trimable verschillen alleen in de wijze waarop de orthopedisch instrumentmaker de orthese aan u aanpast. Uw orthopedist zal hierbij voor de techniek kiezen waarmee hij of zij het meest vertrouwd is.

Indicaties

  • Zwakke voetheffersfunctie, ook met lichte spasticiteit
  • De WalkOn Flex wordt met name aanbevolen als de heffunctie na langdurige inspanning (door vermoeide spieren) afneemt.
  • Voor gebruik binnen- of buitenshuis door gebruikers met een stabiel enkelgewricht, die geen motorische beperking van de knie hebben.

Een zwakke voetheffersfunctie ontstaat vaak als gevolg van een beroerte, traumatisch hersenletsel, multiple sclerose, neuromusculaire atrofie of peroneale verlamming.

Downloads

Productinformatie WalkOn productlijn EN

Algemene informatie en technische gegevens
Vergelijkbare producten