Genu Neurexa kniebrace

Kniestabilisatie na een beroerte


Voordelen op een rij

Ondersteuning bij het lopen

De Genu Neurexa helpt het overstrekken van de knie te voorkomen. Het blijft echter mogelijk om de knie te buigen. De arts of orthopedisch instrumentmaker kan het bewegingsbereik specifiek aan de hand van uw persoonlijke behoeften aanpassen.

Vroegtijdig revalideren

Hoe sneller het revalidatieproces begint, hoe meer u kunt bereiken. Met de Genu Neurexa is het mogelijk om al vroeg met de revalidatie te beginnen, zodat u zich kunt concentreren op de looptraining en sneller uw spieren kunt activeren.

Eenvoudig aantrekken

U kunt de brace aandoen met gesloten, gedeeltelijk gesloten of geopende sluitingen – u kunt dit zelf bepalen aan de hand van wat het prettigste is voor uzelf of voor de persoon die u helpt.

Prettig en comfortabel

Het comfortabele zachte en temperatuurregelende materiaal (Outlast) voorkomt overmatige warmteontwikkeling. Het materiaal kan rechtstreeks op de huid worden gedragen zonder dat u er hinder van ondervindt.

Indicaties

  • Overstrekken van de knie door parese van beenspieren; bijvoorbeeld na een beroerte, na hernia van een tussenwervelschijf, na perifere zenuwschade enz.

Downloads

Productinformatie Neurexa Productlijn

Algemene informatie en technische gegevens