Polsbrace Manu Neurexa plus

Snel beginnen met revalideren na een beroerte

Voordelen op een rij

De Manu Neurexa plus ondersteunt de hand in een meer natuurlijke en neutrale houding.

Bewegingen oefenen

Hoe vaker u uw hand en pols weer gebruikt, des te meer mobiliteit zult u weer terugwinnen. De Manu Neurexa plus maakt dit mogelijk door de hand en pols te ondersteunen in een natuurlijkere en neutralere positie.

Meer draagcomfort met Manu Neurexa plus

Draagcomfort

De Manu Neurexa plus is prettig om te dragen dankzij het lichtgewicht ontwerp en zachte TriTech-materiaal. Het materiaal vermindert transpiratie door de ontwikkeling van warmte tegen te gaan. Hierdoor kunt u de brace langer achtereen dragen.

De Manu Neurexa plus beschermt de hand

Bescherming van hand en pols

De Manu Neurexa plus beschermt uw hand en pols tegen invloeden van buitenaf, waardoor u zich veiliger voelt en zich kunt richten op uw revalidatie.

Marleen trekt de Manu Neurexa plus zelf aan

Onafhankelijker dankzij simpel aantrekken

Dankzij het speciale ontwerp van de Manu Neurexa plus kunt u de brace zelf aantrekken met één hand. Dit zorgt voor meer onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Uw instrumentmaker of therapeut kan u meer vertellen over de mogelijkheden voor u.

Marleen draagt de Omo Neurexa plus in combinatie met de Manu Neurexa plus

Combinatie van Manu Neurexa plus en Omo Neurexa plus

Dankzij de combinatie van de braces Manu en Omo Neurexa plus ontstaat een unieke werking: uw arm wordt nog beter in de juiste houding gehouden, de sturing van uw arm verbetert en de remming van spasmen wordt versterkt.

Indicaties

  • Parese van de onderarmspieren met als resultaat zwakte van de pols, bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte
  • Cervicale hernia
  • Aandoeningen van de plexus brachialis
  • Perifere zenuwschade
  • In het bijzonder geschikt voor slappe verlamming of verlamming met alleen minimale spasticifiteit in het gebied van de hand en pols.


De oplossingen op deze website tonen slechts een deel van het assortiment van Ottobock. Welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie hangt af van verschillende factoren, zoals uw algehele gezondheid en conditie.

Laat u zich altijd door een medisch expert adviseren over de behandelmogelijkheden voor uw situatie.