Heuporthese Cosa Active / Cosa Junior

Onopvallend effectief

Voordelen op een rij

Onopvallend maar effectief

De Cosa Active en Cosa Junior verbeteren de controle over uw torso en zorgen ervoor dat u stabieler kunt lopen of staan, dankzij de pads tussen de benen. De broek vermindert X-benen (door het spastisch kruisen van de benen), waardoor uw beweeglijkheid toeneemt. Uw knieën krijgen meer bewegingsvrijheid, waardoor uw looppatroon verbetert.

Hoge mate van draagcomfort

Ademend en zacht materiaal, banden die afzonderlijk versteld kunnen worden en een rits (in de Cosa Active) voor makkelijk aan- en uittrekken: dit alles zorgt voor een hoge mate van draagcomfort.

Veel combinatiemogelijkheden

De Cosa Active/Junior maakt losse abductoren in uw rolstoel overbodig, omdat de pads in de broek deze functie overnemen, ook als u zit. De Cosa Active/Junior kan eenvoudig worden gecombineerd met onderbeenbraces om uw looppatroon stabieler te maken.

Geschikt voor gebruik overdag of 's nachts

De Cosa Active/Junior kan zowel overdag als 's nachts gedragen worden. Het dragen van de broek kan helpen voorkomen dat uw knieën 's nachts tegen elkaar wrijven.

Gemakkelijk te onderhouden

De Cosa Active/Junior kan gemakkelijk worden gewassen met de wasmachine op 40 graden. De pads kunnen hiervoor verwijderd worden.

Indicaties

  • Diplegie, spastisch
  • Heupdysplasie
  • Heupgewrichtsubluxatie, aangeboren
  • Hypotoniciteit
  • Tetraplegie, spastisch

Veelgestelde vragen

Downloads


Vergelijkbare producten


De oplossingen op deze website tonen slechts een deel van het assortiment van Ottobock. Welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie hangt af van verschillende factoren, zoals uw algehele gezondheid en conditie.

Laat u zich altijd door een medisch expert adviseren over de behandelmogelijkheden voor uw situatie.