Enkel-voetbrace Malleo Neurexa pro

Voordelen op een rij

Veel voordelen tijdens therapie

De Malleo Neurexa pro ondersteunt in de behandeling van zogenaamde spastische supinatie van de voet. De brace vermindert het risico van struikelen over kleine obstakels of een ongelijke ondergrond.

Makkelijk te reinigen

De Malleo Neurexa pro kan worden gewassen en is heel eenvoudig te reinigen. Ook bij intensief gebruik behoudt de brace zijn uiterlijk en verkleurt deze niet.

Door antislipbekleding te gebruiken voor de zool kunt u de brace ook zonder schoen dragen, alleen niet blootvoets.

Een brace voor dag en nacht

Door de brace vast te maken met de banden en het klittenband kunt u de Malleo Neurexa pro ook 's nachts dragen om uw voet in een neutrale houding te houden.

Indicaties

De brace kan worden ingezet bij verzwakte dorsaalflexie, in het bijzonder bij acute supinatie van de voet door spasticiteit, bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte of traumatisch hersenletsel, voor multiple sclerose, spinale spieratrofie of geïsoleerde Peroneus-verlamming.

Veelgestelde vragen

  • Hoe onderhoud ik de Malleo Neurexa pro?

    De brace moet regelmatig worden gerenigd met water en een mild schoonmaakmiddel. We adviseren om de stoffering minstens twee keer per week te wassen (machinewasbaar op 40°C). Om de levensduur van de kuitband te verlengen moet u altijd het klittenband vastmaken nadat u de brace heeft aangetrokken.

Downloads

Brochures voor gebruikers

Brochures voor professionals


Vergelijkbare producten


De oplossingen op deze website tonen slechts een deel van het assortiment van Ottobock. Welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie hangt af van verschillende factoren, zoals uw algehele gezondheid en conditie.

Laat u zich altijd door een medisch expert adviseren over de behandelmogelijkheden voor uw situatie.